Ravza21 Arkadaşlar erken doğum riski var rahim uzunluğu 27 milim bu yüzden bu gece yatışımı yapıldı kanamam Durmuş çok şükür Ama sancılarım var yarına kadar sancılarım iyi olursa serkülaj olacakmış öyle olan var mı zor bir şey mi
Momofelisa Ravza21 kaçıncı haftadasın. Serklaj basit bir işlem korkma inşallah kanaman durur ve doktorun başarı ile yapar.
Ravza21 Pamuk 46 milimdi sonra 2 hafta sonra gidince 27 milim olmuştu işte sancı çektiğin için dedi hani rahim uzunluğu kısalmış
Momofelisa Ravza21 Serklaj için bir tık geç bir hafta doktorun demek ki güveniyor kendine. Sancılarını ilaçlarla durduramıyorlar mı? Böyle böyle 1 2 hafta dayansan sorun olmaz zaten canım. Biraz kuvözde kalır sadece ama sağlıkla kucağına alırsın. Haftan ilerlemiş O yüzden endişelenme
Ravza21 Momofelisa şuan ciğer geliştirici iğne yapıldı ve bir serum yapıldı bnde şaşırıyorum hani ilaç yada iğne tedavisi yapsam evde fln progestan kullanıyorum hab
Cennet_kusum16 Haftanız serklaj için bayağ ileri..Sizin haftanizda serklajdan sonra riskler çok olur.. Yatışla fitillerle ileri haftalara taşıyamaz mi acaba sancılar açılmaya sebep olmuş sonuçta yapısal bı kısalık yok
Ravza21 Cennet_kusum16 işte yarın bir konuşacam hani fitil ilca tedavisinolsun ciğer geliştirici iğne yapıldı ztn
Cennet_kusum16 Ravza21 konuşun bakalım aksi halde bu haftalarda serklajda riskler çok olur. İyi bir Peritanolog bulabilirseniz direk ona gidin hatta
Ravza21 Hayırlı olsun sancım yok Yok gibi böyle devam eder inşallah kanamada olmazsa çıkarız kazasız belasız
Ravza21 Momofelisa canım ağrılarım çok fazla yok serum yapıldı tekrardan evde tedavi verdi 3 serum verdi işte günde birer tane magnezyum verildi evde yat dedi dinlen bol bol su iç dedi ama sanki sancıların oluyor gibi �nşallah iyi olurum ya Artı fitre olarak progestan kullanıyorum
Momofelisa Ravza21 çok şükür azalması güzel bişey. Haftanızda güzel korkmayın en kötü ihtimalle bir süre küvözde kalır Allah’ın izni ile çıkar sağsalim. Siz elinizden geldiğince anne karnında tutmaya çalışın Allah a emanet zaten 🙏🏻
Ravza21 Momofelisa canım işte evde dinleniyorum ara ara sancı oluyor nereye kadar giderse artık Allah büyük inşallah