gamzedddd Kızlar Son adet tarihim 13 aralık 16 ocakta beta 3284 17 ocakta 3990 22 ocak 11424 çıktı doktor yükşeliş az dedi saglıksız veya ölü olur dedi kurtaj gerekir dedi daha önce basına gelen varmı? Sizce yukselis kötümü
tgbmerve gamzedddd yükseliş iyi yada kötü diyebilmek için iki günde bir vermeniz gerekiyor art arda yada baya Aralık vermisisiniz , muayne ile belli olur inşallah herşey yolundadir ama kesenin gözükmesi gerek
Haticeadn gamzedddd kese kalp atisi görmeden kürtaj a nasıl karar verip olabilir dedi pek anlamadım bende kimyasal gebelik gecirmistim bana da kürtaj demişti farkli bi doktor a muayene oldum kesinlikle olma dedi olmadim 1 sene gecti uzerinden simdi 12 haftalik hamileyim aksi bi durum olsa bile farklı bi doktor a daha muayene ol tek doktorla kalma
gamzedddd Nil00 kese görüldü bu en son gittigim doktor hic bakmado bile duzgun direkt kanama alanı var bu sgalıksız gebelik dedi kurtaj gerekir 7 hafta olsun bekle dedi ama kalbi atmaz dedi
gamzedddd Haticeadn keseyi gördü 5 doktora gittm 4 tanesi gördu bu gittigim direkt baktı bu saglıksız gebelik gelişmz kalbi atmaz kurtaj olrsn 7 haftada dedi