Tinii_minii_mom Kızlar doğum yaklaşıyor doktorumuda seviyorum hediye alayım diyorum. Önerileriniz var mı
Nurrr0006 Tinii_minii_mom kadin doktorsa el emeği patik falan baya hoşlarına gidiyor beğenen Drlar gördüm baya
Tinii_minii_mom MelteM2cck yaa çok güzel bir fikirmişş doğumdan sonra ziyarete gideceksiniz sanırım demi bende 10-15 gün snra kendime gelince gideym diyorum
MelteM2cck Tinii_minii_mom tabi tabi. Zaten doğumdan sonra sık sık kontrole çağırıyor doktor. Benim 2.dogumum olcak bu. İlkinde doktor öyle yapmıştı 40ım çıkana kadar sık sık çağırmıştı beni. Kontrole gittiğimde hediyesini veririm diye düşünüyorum
Tinii_minii_mom MelteM2cck yaaa neden kontrole çağırıyorki ilk defa duydum bunu daha doğrusu hiçkimseye sormamıştım. Dikişler için bir iki kere kontrol ediyor sonra bitiyor sanıyordum ben
MelteM2cck Tinii_minii_mom ilk dogumumda 2 sefer falan dikişlere pansumana çağırmışlardı sonra korunma yöntemleri için çağırdılar. Zaten aynı hastanede 1 aylık olunca bebeğin Kalça çıkığı ultrasonu oluyo. Sonra ayni hastanede çocuk doktoru kontroller için çağırıyor. İlk dogumum da bunlar hepsi 40ım çıkana kadar oldu. 2.yi doğum yapicam nasipse aynisi olur diye tahmin ediyorum ama bakalım belki sistemleri degismistir🥰
MelteM2cck Tinii_minii_mom tabi tabi. Sen hediyeni hazırla doğum çantanın yanında kalsın 🥰 en azından aklından çıkmış olur
Tinii_minii_mom Nurrr0006 erkrk doktor ama baya modern bi hastanede modern bi doktor beğenmez muhtemelen ya 🥹