birLinaannesi Mavidunyamm Rabbim kolaylaştırsın su gibi akıp geçsin hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruz 🤲🏻❤️ Hem sen hem yavrun çok güçlüsünüz🌹
Mavidunyamm Saat : 07.33 aşırı derecede sancım var, kendimi tokatliyorum resmen. Açıklık 8 cm de ve bebek iri diye inmiyor aşağı
Hatice_70 Mavidunyamm inşallah daha fazla sancı çekmeden kolayca doğurursun canım 🥺❤️❤️ sağ salim kucağınıza alirsnz umarım
Mervs Mavidunyamm hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻 Korkma bu kadar sancı çektin ve fazla agrın acın olmaz diye tahmin ediyorum yeterki bebek iyi olsun🤲🏻
Betul709 Mavidunyamm hayırlısı buymuş sen bebek için çabaladın elinden geleni yaptın kolaya kaçmadın hemen o yüzden tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın umarım
3prenses1prens Mavidunyamm vardır bunda da bir hayır sen elinden geleni yaptın sonuçta önemli olan bebeğin ve sen boşver bende 3.cocugumda öyle oldum sabah tan akşama kadar suni sancı verdiler bebek inmedi doğum kanalına sonra da sezeryana aldılar pozitif düşün yarım saaat olmadan bebeğin kucağında olacak sesini duyacaksın bundan daha güzel bir şey yok
minibebisim Mavidunyamm ya bunu görünce mahvoldum benim de bugün yatışım olcak çok korkuyorum 🥺🥺 hayırlısı buymuş ne diyelim sağlıkla gelsin inşallah
Marlockaybaby minibebisim başarabiliriz korkmayın kendinizi telkin edin🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 evde sancı sayıyorum yapabilirizzzzz
Dlar Canm ben bunu şuna buranın saati 8.35 de okuyorum okadar güzel duygulu ve bi okadar da acı dolu geldiği ister istemez gözlerim doldu sana dua ettim dilerim sağ sağlim çocuğunu kucağına alırsın rabbim sizi birbirinize kavuştursun
LamiyaCetinkaya Mavidunyamm Ahh kuzum hiç üzülme, umarım iyisinizdir ikiniz de. Öyle ya da böyle, önemli olan ikinizin de iyi olması çünkü. Kendine geldiğin zaman bizi de haberdar et ❤️🙏