Berfin2626 arslansedaa enfeksiyon kapmış olabilirsin tatlım bendede öyleydi 15 haftalığım kasıklarım iç kısımda agrılar fitil verdi dr çok şükür iyiyim 🙏
Faile10 arslansedaa bende 25 haftadayım, haftalardır var özellikle ayakta kalınca. Bebeğim ters duruyormuş buda baskıyı ve agrıyı arttırıyormuş, rahimde büyüyor bebekte normal dendi
Zhraaltun arslansedaa canm doktra gt her ihtmale karsi biz ne desek bos doktrn gorsn bnde cok onemsemedm mesela vajina agrisini ama doktra bi gttik ki bnm minnos basini catiya koyms dogumak istyo🤷♀️ ve daha 30 haftaligiz her ihtmle karsi gt icin rahat etsn
Umutlu2272 arslansedaa bir ara benimde oluyordu ama hafif oda bebek tekme attığında baskı oluyordu doktora sormuştum normal dedi fakat bence siz yinede en kısa sürede doktora görürnn derim hem içinizde rahat eder
arslansedaa Faile10 benim agrı sol tarafta bacak arası gibi cok değişik anlamadım bende bi kac gündür var
Berfin2626 arslansedaa canım benim de ilk cocugumda öyleydi dr mesaneye baskı uyguladığı içim demişti kaç hastalıksın ki
Ahsenveannesi arslansedaa benimde oyleydi canim vajinada dolgunluk agri vardi bebegim biraz asagida ve tersti baski yapiyordu
arslansedaa Faile10 Ahsenveannesi Teşekkür ederim en yakin zamanda hafta ici gorunecegim insallah birseh yoktur
ozgecg arslansedaa en iyisini doktor bilir. Herkesin ağrısı farklı sonuçlar doğurabilir. İletişim numarası verdiyse aramanı tavsiye ederim