Deletedmom00012 Diyetisyen canım benimkini tamamen yürüyüş tetikledi. Ama yârim saat sağlam yürümelisin en az
Diyetisyen Deletedmom00012 yarın kahvaltıdan sonra yürüyüm bakalım inşallah açılır iyice sancılarım düzenli çünkü sadece açılma hızlı değil sanırım. Bu gece 39+5 olacağım.
imera_ferammm53 Annesininbalbocugu inşeAllah ama ben bugünde eve yollandım41haftalığım sancı yok suyu iyi kalp atışı iyi eve geldik ilk ultrasonlarını istedi birde böyle yanş yarın tekrar gidicem
Annesininbalbocugu imera_ferammm53 Allah Allah neden ilk ultrasonlarini istedi ki Herşeyin hayırlısı olsun canım Allah yardımcın olsun tek avazda gelsin inşallah 🤲🏼 41 hafta olmasi sizide üzer zorluk çekiyor insan Bebise zarar gelmez inşallah 🤲🏼
imera_ferammm53 Sibeltolga aynen normalde muayenelerim Sultanbeyli devlette ama ailemin yanında kaldığım için oraya gittim acilden girdim ilk ultrasonlarını al tekrar gel dedi bakalım yarın herşey belli olur sancı YÖK suyu iyi kalp atışı iyi böyle yanş 🤷♀️
imera_ferammm53 Sevim_lee ayy canım Allah’a şükür sezeryanlik bir durumumuz şu an bulunmuyor kalp atışı suyu iyi sancıda yok doktor ilk ultrasonları istedi bebeğim geride gözüktü o cihazda sıkıntı olduğunu düşünüyorum yarın tekrar gidicem bakalım nolucak
Zuleyhakaan Diyetisyen bende senınle aynı dönem doğurdum. Bol bol ananas yedim, merdiven indim cıktım ve sık sık duş aldım sırtıma sıcak su tuttum ve en önemlisi ilişki. Sperm doğumu da kolaylaştırıyormuş. Bende işe yaramıştı. 45 dakıkada doğum yapmıştım😬
Sibeltolga imera_ferammm53 ozmn doğum hikayeni merakla bekliyorum bnde orda doğurucm bakalm memnun kalıcakmısın
qizemm Sevdagkm93 nişan gelince gitmene gerek yok bazen nişandan 1 hafta sonra bile Doğum olabiliyor. Ama suyun gelirse hemen gitmelisin su geldikten sonra 24 saat içinde Doğum olmak zorunda çünkü.
qizemm imera_ferammm53 birşey sorabilirim miyim ?😊 hırma papatya çayı ya da Doğumu hızlarndıran diğer şeyleri yiyip içtin mi 36. Haftadan itibaren ona rağmen mi 41. Haftaya kadar bekletti seni melek yoksa hiç birşey yapmadın mı