Nursumeyye5 25 günlük bebeğim var gazı var bazen çıkarıyor gazını ama bazen de çıkartamıyoruz maalesef damla vs kullanmak istemiyorum şimdilik doğal yollarla şunu yap dediğiniz önerileriniz neler
Melike_4949 Nursumeyye5 bestlak damla kullaniyorum niye kullanmıyorsunuz gaz sancısı çok kötü bir şey benim bebeğime iyi geliyor ve gaz masajı yapıyorum gaz yapan birşey yemiyorum
ErnurBc Nursumeyye5 tane kimyon çayı için sabah akşam abartmadan. Ama yardımcı olarak sab simplex kullanın sürekli değil zorda kalınca. masaj ve ayakları içe dışa şeklinde spor hareketi gibi hareket ettirin.
Nursumeyye5 Melike_4949 Bestlak damlayı duymuştum doktor mu önerdi siz kendiniz mi kullandınız benim bebeğim çok gazlı değil bence bu söylediklerimi arada yapıyor çok şiddetli olursa tabiki kullanırım☺️
Nursumeyye5 Adensmom8 Çok kötü olursa tabiki damla veririm ama çok şükür çok gazlı değil bence bu söylediklerimi arada yapıyor ondan vermek istemiyorum
Adensmom8 Nursumeyye5 yani çok gazlı değilse tabiki son çare olsun geçen instagramda gördüm bebek küvetini sıcağa yakın derecede bir suyla doldurup bebeği tuvalet pozisyonunda oturtuyorlardı iyi gelmiş araştırın isterseniz
Melike_4949 Nursumeyye5 kendim aldım hastanede bebek hemşiresi söylemişti sadece benim bebeğim gazlı değil çok ama arada gece tutuyor iki damla veriyorum rahatlıyor