ZeynepAsya1 Uzanıyordum birden karnıma adet gibi bi ağrı girip şu akmaya başladı idrar mı su mu ayırt edemiyorum
hunilimom ZeynepAsya1 devam ediyor mu hala akmaya su az da olsa akmaya devam eder kokusuzdur çiş yapsan kokar
Mommys20 ZeynepAsya1 eğer idrarınızı tutar gibi yaptığınızda yani kendinizi sıkınca akmaya devam ediyorsa sudur tutabiliyorsanız idrardır öyle diyorlar
Derinnmom ZeynepAsya1 çiş olsa illa kokar canım mecbur bi dokun kokla, bi de su idrar gibi olmuyor daha yapış yapış galiba tam bilmiyorum. İkisi de olsa doktora git bence canım çünkü idrarı fazla kaçırmakta normal değil (hapşırık öksürük dışında)
umrumdadegil ZeynepAsya1 Haftan kötü değil canım Rabbim yardımcın olsun 💜 doğum başlayacak mı ne dediler çok mu azalmış suyun
11-02- ZeynepAsya1 canım su dediğimiz şeyi zaten fark edersin kovadan boşaltmış gibi her yer ıslanır o şekilde olur yine de için rahat etsin bi doktora git
YldrmNUR ZeynepAsya1 canım benim Rabbim kolayından bir doğum nasip etsin sana 🧡 darısı başımıza. Sağlıcakla gelsin bebiş 🧿
umrumdadegil ZeynepAsya1 sağlıkla al kucağına inşallah güzel bir doğum olsun 💜 bizede haber ver mutlaka 🥰🥰