zeynepsi Kızlar bu mesaj telefona neden gelir sürekli? Bi süre sonra silinen mesajlar mı oluyor bu? Hiç konuşulmayan birinde görünür mü mesela bu bildirim? Mesaj silinse de görünür mü sohbette bu bildirim?
hunilimom zeynepsi karşı tarafta mesaj tutma süresi ayarliysa bı sure sonra otomatik siliniyor benim de eltim öyle kullanıyor geçen konuştuk mesela bı şey için eski mesajlara bakayım dedim meğer 7 gün geçince siliniyomus
Deletedmom_85 zeynepsi Hiç konusmadigim eşimin arkadaşı vardı wpde 1 2 sefer profil fotoğrafına bakmak için girmiştim bende de 3 4 tane böyle yazılar çıkiyordu farkli tarihlere ait. Uçtan uca şifreleme diye yedekleme seçeneği var karşı taraf yapıyor olabilir bende anlayamadım
cokbilmismom Her mesajlastigin kişinin ekranında gözüküyor bu yani daha önce konuşmuşsunuz ve mesajlar silinmiş o yüzden böyle gün gün kalmış önemli bir şey değil
zeynepsi hunilimom o zaman kaybolan mesaj modu görünmesi gerekmiyor mu ? Karşı taraf mı silmiş oluyor mesajı bu bilgi benim için önemli ya😞
momofmychildren zeynepsi kaybolan mesaj Instagramda olur bu karşı tarafın mesaj ayarlarıyla alakalı yani günlük haftalık aylık otomatikman mesaj silme oluyor karşıdaki kisi bu özelliği kullanıyor demekki ondan silinmiş
hunilimom zeynepsi hayır gözükmüyor canım bende fark etmedim mesela mesaja grince aynı senin ekranda yazan sifrelidir vs yazıyor yani karşı taraf ayarlardan silmiş
Zeyasln zeynepsi hiç konuşmadığın birin dede gözüküyor ama böyle alt alt gözükmez sanırım karşı taraf ayarlıyor kimisi 24 saatte siliniyor tamamen karşı tarafla alakalı sende ayarlarsan seninde silinir
zeynepsi Deletedmom_85 yaa öyle mi, konuşmadığın birinde de mi çıkıyor ya. Kesin bi cevap yok o zaman🥹
cokbilmismom Deletedmom_85 pes pese çıkmaz ama yukarıda farklı günlerde konuşmalar olmuş ve geçmiş silinmişz. Bende mesela öyle birisiyle konuşup silince ve daha sonra konuşup silince aynı böyle çıkıyor
Deletedmom_85 cokbilmismom Benim hiç konusmadigim biri var mesela onda da çıkıyor bende o yüzden söyledim anlamadım
erkencikus_ zeynepsi konsuuldugu için degl de o süreli mesajlar ayarı açıp kapandiginda bunlar oluyor diye bliyorum