Firstmomfirstchild Serapjjj vall 38+1 hamileyim kullaniyorum hala özellikle geceleri her yerim uyusuyor. Bu ilaci icince bir sey olmuyor. Bana magosit vermisti
gizem-cbn Serapjjj kramplar kalça ağrıları ve oluşabilecek erken kasılmaları önlemek amaçlı veriliyor
Fulya1993 Serapjjj öyle bir bel ağrım varko magnorm u 2 doz verdi yine de bir yemek yapıyorum evi topluyorum 2 büklüm kalıyorum
merii10 Serapjjj belli bir haftadan snra gebelikte vücudun ihtiyacı oluyr ister istemz kramplar oluck onları önlemek icn vermstr
bukizanne Serapjjj illa ağrınızın olması gerekmiyor hamileliğin belirli bir zamanında başlıyorsunuz kasılmalarınız olmasın erken doğum riskini önlüyor kan basıncında normal seviyelerde tutuyor
13Gamze08 Serapjjj benimde ağrım yoktu 12. Haftadan beri kullanıyorum sadece kramp olarak düşünme vitamin ilacı sonuç olarak ve doktor yazıyor
merii10 Serapjjj 3 tane ilaç dedgnz hepsi mi magnezyum büyük ihtimalle hepsinin ayrı işlevi vardır farklı vitaminler falndr
bukizanne Serapjjj gelmez tabi çarşamba günü 37 haftalık olucam magnezyum d vitamini b12 ve demir ilacını her gün düzenli bir şekilde kullanıyorum
merii10 Serapjjj gebelikte doktr gerekli gördüğü taktirde birden fazla vitamin kullanılıyor zatn folik asit magnezyum kan ilacı d vitamini omega 3 gbi birçok takviye alınıyor merk etmeyn bircogumuz kullanıyor