br2023 Kızlar sanrm eşim şu yeni çıkan hastalığa yakalandı ve çok kötü suyu bile sindiremiyor zar zor yutkunuyor durumu hiç iyi değil doktora gitti sadece ilaç yazıp yolladı evde ne yapabilirim ona boğazı için tıkanmış bişi yiyemiyor da yardımcı olr musn lütfen 🥺
denizalismom br2023 hamile misiniz ? Hamileysen eşinden uzak dur sana bulaşmasın. Nane limon kaynat ver günde 3 kere , kış çayı içerisine mandalina elma koyup kaynatıp içir. Portakal ve mandalina da yesin bol bol .İlaçlarını da içsin düzenli olarak . Benim eşim de yeni atlattı bunları yapmıştım ona. Geçmiş olsun 🌸
Nergiz7 br2023 benim eşimde aynı öyleydi, sirkeli su içti baya iyi geldi ona. Gece de yatmadan sıcak ballı süt ver 👍🏼
Ebruucar br2023 kekik çayı birebir. Kaynat kekiği içsin sıcak sıcak hem boğazı rahatlar hemde bir iki sefer içtikten sonra vücudu rahatlar
Ozgeybs br2023 canım bana da eşimden bulaştı 34 haftalık hamileyim. Sakın yaklaşma dünden bı yana oksurmekten ciğerlerim çıktı sancım tutuyot artık ve haftam itibariyle ilaç bitkisel şeyler komple yasak. İki gündür yarım limon sıkıp üstüne sıcak su koyuyorum bal ekleyip içiyorum. Tereyağında keçiboynuzu özü kızdırıp yiyorum. Birde Azerbaycanlı bir doktordan izledim şimdi beyaz gibi olan elmalar var ya bütün halinde iki tanesini at firina buharda boyle kararmadan sulaninca al sıcağa yakın ilikken bir tanesini ikiye böl boğazına on beş dakika bağla diğerini de yesin boğazdaki iltihapları temizliyormus. Ben hala toparlayamadim doktor onay vermemesine rağmen bisolnatur adında bitkisel bir macun var eczanelerde var az önce içtim çünkü artık dogurmaktan korkuyorum geceden bu yana korkunç bir sancım var oksurmekten. Öksürük varsa bu macundan alabilirsiniz. Çok geçmiş olsun evi sürekli havalandırın bol meyve yiyin ve asla yaklaşmayın birbirinize yaşayan bilir korkunç gercekren asla gram rahatlamiyor oksurmekten boğazım çatladı resmen
Minigiim-vebenn52 Canım kesinlikle uzak dur eşin de maske taksın benimki de öyle oldu bana da bulaştı hastalık normal doğum yapamadım ateşim var diye bebeği de etkiliyormuş Antibiyotik verdiyse doktor iyileşir üç dört güne bişeyi kalmaz
br2023 Minigiim-vebenn52 ben zatn hastaym soğuk almsm yani aynı anda hasta olduk daha 7 haftalık hamileym zerre umrumda değil bişi eşim iyi olsn yeter bana ben her türlü iyi olurum ya 🥺
iremm00 Rabbım yardımcı olsun pemkmezin içine zencefil zerdexal karışımı yapın sıcak birseyler onerilmiyor iltihabı daha çok arttırıyor meyve suyu verin portakal suyu vs
br2023 iremm00 Herkes sıcak öneriyor ama napim bilemedm şimdi pekmez varda evde öbür saydiklarnz yok şuan zerdeçal fln bu tarafta bulmadm hiç
br2023 denizalismom hamileyim ama uzak durmam nerdeyse imkansız ve hastalık için de hiç uzak durmam ben eşimden çünkü hastayken hep benleydi nane limon içmiyor sevmiyor dün zorla limonlu su içirdim ilaçlarını da düzenli verdim de bugün sadece sabah içti dediğim gbi içtiği suyu bile geri çıkarıyor yutkunamiyor bile🤕
br2023 Nergiz7 sağol cnm tşk ederim deniycm mutlaka dün limonlu suya bal koydum biraz iyi gelmsti bu sabah mecburen dışarı ckti işi vardı yarın ehliyet sınavı var şuan durumu düne göre daha kötü 😔
iremm00 br2023 banada dr. Demişti. Bende inan madim cidden ise yarıyor misal bademcik ameliyatı olduğumuzdan direkt dondurma dayiyolar öyle bir or . Dr. Bana mantıklı geldi kkffi
denizalismom br2023 senin kesinlikle uzak durman lazım. Maske tak mümkünse. Ben odayı bile ayırdım bu süreçte. Nane limon çok faydalı onu içse daha iyi olur. Midesine de iyi gelir ayrıca. İlaçlarını da düzenli kullansın.
br2023 denizalismom elimden geleni yapcm ama yemegni bile ben yediriyorum konuşamıyor bile yani ne bilm uzak kalmak istemiyorm hele ki hastayken onu yalnz bırakıyor olmak yani yapamam ben öyle
br2023 iremm00 meyve fln yediririm zorla da olsa ama yutkunamiyor adam suyu bile zor içiyor zorluyor kendni 2 gündür uyuyamıyoruz cidden çok yorgunum ama uykum da gelmiyor o bu haldeyken başka ne yapabilirim bilmiyorum
iremm00 br2023 tüh ya üzüldüm sitede hırsını almadan çıkmaz da bu hastalık ya has. Yatıp 2 ,3 gün serum yicek bilemedim ki canım
Eslem2112 br2023 bende öyleyim canım hele hele geceleri çok kötüyüm bide hamileyim yedi aylık çok kötüyüm
br2023 iremm00 serum vermedi doktorlar sadece ilaç yazıp yolladılar ve en kötüsü hamileyim bana da geçer kessin daha hastalığımı atlayamadım yeni grip oldm bu da olsa ben biterm eşimden de hayatta uzakta kalmam
br2023 Ozgeybs bende belki postlarda gormussunzdr yeni hamileym 7 haftalık ama eşimden uzak kalamıyorum heleki bu durumda ise bende gece 4 gbi eşime sıcak su limon bide bal karışımı yapıp verdm iyi geldi sabah daha iyiydi ama işi oldgu için mecburen dışarı ckti daha kötü oldu zor da olsa meyve yedirdim ona yiyemiyordu boğazından geçmiyordu ama şuan sanki az önceye göre daha iyi boğazım biraz açıldı dedi ben ne istesem yapyr annesi kaç defa istedi yapmadı😁buda hoşuma gitti tabi demek daha çok önemsilen benm bu halde bile düşündüğüm şey Yarabbim Allah akıl fikir versin bana🤦🏻♀️
Ozgeybs br2023 birde bende arada sıtma yada terleme oluyordu dünden bı yana bir doktorun önerisiyle iki tane parol içtim aynı anda çok rahatlattı oda çok etkili
br2023 Ozgeybs yemek yese biraz ilaçları var iltihap için fln onları vercm bide boğaz spreyi verme doktor