Zeynepkrkytlli Hanımlar ilk bebeğimiz hiç tecrübemiz yok Özellikle tecrübeli annelerden şu özellik hayat kurtariyo kesinlikle ondan olsun dediğiniz ne var Çok ucuz değil ama çok pahalı da değil orta halli bir şeyler almayı dusunuyoruz
Beyzayld Zeynepkrkytlli beşik e bebek’in anne yanı park yataklar var ahşap olanı ondan aldık. Uzun süre kullansın diye küçük bir beşik alıp sonradan başka masraf olsun istemedim. Bebek arabası da prego aria plus modelinden aldık pusetiyle beraber. Bebek arabası kabin boy katlanınca az yer kaplıyor.
Beyzayld Zeynepkrkytlli beşiği alalı birkaç ay oldu 4000 liraydı. Bebek arabasını da geçen ay trendyoldan aldık indirimli 7000 küsürdü sanırım
Asure123 Zeynepkrkytlli oto koltuk 360 derece dönen istiyordum. Ve aşırı büyük olmaması. İsofix vs artık hepsinde var neredeyse
Zeynepkrkytlli Asure123 sorumu anlayan tek kişi siz olmuşsunuz sanırım Herkes sadece ne aldığıni yazmış Oysaki ben neden onu aldiklarini sormuştum Mesela beşik alırken anne yani olma özelliği benim için önemli iki ayağı tekerlekli olması benim için önemli kolay taşımak için gibi açıklamalar beklemiştim 😂
Hilal2901 Zeynepkrkytlli beşik olarak park yatak aldım ve anne yanı değil yani kenarı asagı inmiyor. Ne gerek var demistim simdi kullanamıyorum 😀 7 aylıgız haraketlenince alt kademeye indirdim çcpugu yatıramıyorum boyum yetmedi ahshshhs 1.57 yim. Yani kenarı inen olsa daha uzun süreli kullanabilirdim. Bebek arabası chicco ohlala aldım en hafif araba diye. Normal baston tipi gibi ben rahat ettim yeni doğanken tam yatar kullandım sonra oturur. Hafif olması şart çünkü yeri gelince kucagında bebek varken indirip kaldırıyorsun açıyorsun kapıyorsun
Zeynepkrkytlli Hilal2901 teşekkür ederim Hafif olması önemli birde tek elle katlananlar varmış bence o özellik de önemli Atıyorum tek başımıza bebegimle bı yere gittik otobüse bindik filan bu tarz özellikler lazım olabilir
EfnanEksi Zeynepkrkytlli onun için kesinlikle travel sistem almayın derim. Dolmuşla bir yere mi gideceksiniz tek basına. Tekerlek ayrı puset ayrı çanta ayrı. Zor oluyor. Bilmiyorum sizin orda dolmuşlar bebek arabasını açık alıyolar mı ama bizim burda almıyorlar.
Zeynepkrkytlli EfnanEksi bizde aliyolar ama tabi otobüs doluysa insanlar yan gözle bakmaya basliyo kapat suni der gibi