SumeyyeTpl 29.haftadayım doktor kan değerlerin düşük dedi takviye verdi demir eksikliği ve kansızlık oluşmuş kan değerlerim yükselsin diye ne yiyebilirim ayrı olarak
tatlibebegim_ SumeyyeTpl pekmez yiyebilirsin sabahları aç karnına bi tatlı kaşığı siyah kuru üzüm falan bende de kansızlık var ama çok değil
A12_S07 SumeyyeTpl kan ilaçlarının ustune mandalina yada portakal ye hemen , siyah kuru üzüm tavsiye ederim benimki o şekilde yukseldi
Kloroform SumeyyeTpl demir ilacını alacağın zaman süt ürünleri ve çay tüketme, emilimi düşürüyor. C vitamini emilimi arttırıyor. Ayrıca yeşillikler de demiri arttırmada etkili.
SumeyyeTpl tatlibebegim_ ben her sabah pekmez yiyorum kuru üzüm hep yiyorum ama çok düşük çkmş neden bilmiyorum
A12_S07 SumeyyeTpl ye ye ben her sabah aç karnına ilacı içip üstüne mandalina yiyorum o şekilde yukseldi inşallah seninde yukseli
Pamuk SumeyyeTpl Onların kanitlanmis Bir faydası yokmuş kana ben de yedim çok aşırı düşmüş.Yeni ilac başladı yukselmezse damardan takviye verilecek.
SumeyyeTpl A12_S07 inşallah canım ya ilacın üzerinde eczacı tok karna yazmış ama önceki gittiğim doktor aç karna almamı söylemişti nasıl edeyim onuda şaşırdım
SumeyyeTpl Pamuk yani ilaç yemeden bi hafta geçti pemkez vs yedim hiçbir etkisi olmamış değerinde altına düşmüş demek ki bir işe yaramıyor