Hicran57 Aslında korkuyorum ama çoğu 12.haftaya kadar alttan muayene edlimiş bugün çok şükür keseyi gördük👼🏻
Birminikannesi1 Hicran57 5 haftalıkken kanamam olduğu için acile gitmiştim bir o zaman keseyi görebilmek için alttan muayene ettiler onun dışında hep normal ultrasondan bakarlar doktor mu söyledi sana bunu çevreden mi duydun?
Ozgednc Hicran57 vajinal ultrasonun tüp bebekle bir bağlantısı yokki. Doktor gerek görürse allttan muayene eder. Rahim kısalığı,hunileşme,rahim incelmesi vs..
Hicran57 Mavimsii_56 betayla alakası yok ilk haftalar kesenın etrafında kanama alanı olup olmadıgına bakmak için alttan muayene edılıyor demişti
Ozgednc Hicran57 hayır öyle birşey yok o doktordan doktora degisir ben her gittiğimde vajinal ultrasonla bakıyorlar rahim uzunlugunu değerlendiriyor doktorum
Birminikannesi1 Hicran57 kese etrafinda kanama vardı doktorum yat sadece tuvalete kalk dedi iki gün sonra tekrar kan geldi 10 gün boyunca hiç kalkmadim nerdeyse kendi kendine durdu şok şükür hareketlerine aşırı dikkat etmiştim
Birminikannesi1 Hicran57 geçmiş olsun bebek biraz buyuyene kadar hareketlerini bir tık kisitla benim ikinci trensferim de tuttu ilkinde çok rahat davrandım tutmadı malezef ikinci de çok temkinliydim kanamani da kafana takma stres en büyük düşman çünkü
imtihan123 Alttan muayene çok riskli düşüğe neden olabiliyor çok duydum çevremde. Benimde 6. Haftamda alttan bakmak istedi istemedim direk doktoru değiştirdim