IKRAM_01 Selam Kızlar 15 ocakta 39. Haftada doğumum gerçekleşti. Hastaneye gittik. Acilde yatışım yapıldı. Muayene edildim. Sonra doğuma götürdüler beni uyuşmadan sonda takıldı o çok canımı yaktı. Sonra anestezi verildi ve uzandım. Çok güzel bir ekipti Allah onlardan razı olsun ben razıyım. Melek gibi bir bayan elimi tuttu ve yaşayacaklarımı anlattı. Bana herşeyi hisedeceksin ama canın acımayacak dedi elimi asla bırakmadı bebek alınana kadar bebek alındı Sonra dikiş başladı çekişmeleri hissettim ama asla canım acımadı başka bir bayanda serumla müdahale ediyordu bana gelip ağzın biraz acı olabilir dedi ve oldu dedimki başım ağrıdı dediki korkma tansiyonun düştü o yüzden sana ağzın acı olacak dedim müdahale ediyorum dedi sonra bir anda geçti baş ağrım. Sonra bebeğimi gösterdiler. Daha sonra çıktık ameliyathaneden başka bir yerde 15 dk bekleyip odaya çıktık. Sonra iğneler serumlar yapıldı. Sonra bir hemşire gelip karnıma bastı orada canımdan can gitti mahvoldum. 6 saat sonra ilk kalkış oldu. 2. Gün imza ile çıkış yaptım. Herşey yolunda gitti çok şükür. Lakin 2. Gün başağrım başladı ve beni mahvetti nescafe ve bitter yememe rağmen çok kötü oldum inşallah zamanla geçecek şimdi ara ara oluyor fakat kafamın arkası omurgam belim kuyruk sokumum çok kötü ağrıyor. Bebeğim sağlıklı bende sağ salim doğum yaptım bunlarda geçer elbet. Darısı tüm bekleyenlerin başına ❤️🤲🏻
H1tce2 IKRAM_01 Rabbim acısını göstermesin sizlere hayırlı bi evlat olur inşallah 🤲♥️ Kendi isteğinizle mi sezeryan oldunuz yoksa gidişat mı öyle gerektirdi ve o süreçte doktorunuz kimdi
Gamzeocak IKRAM_01 ağrılarınız bir an önce geçer umarım🙏 bebeğinizi sağlıkla huzurla büyütmenizi dilerim🫶🏻 ben de orda doğum yapmak istiyorum fakat aklımı kurcalayan sorular var mesela sizi tek odaya mı aldılar yoksa oda da başka hastalar var mıydı
lilasmom_ Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏🏻 ağrılarınız inşallah çabucak geçer ben de en çok baş boyun ağrısından korkuyorum, yemek yemeye izin verdiklerinden sonra bol bol kahve içmek lazım sanırım. Sütünüz geldi mi bu arada
IKRAM_01 lilasmom_ Çok teşekkür ederim aminn inşallah canım ❤️🤲🏻 ben bol bol içtim ama öyle çok işe yaramıyor sanırım bende 2. Bebeğim dede böyle olmuştum ve 10 gün çekmiştim kuzum inşallah sende işe yarar herkeste aynı komplikasyonu göstermiyor. Evet canım sütüm geldi
IKRAM_01 H1tce2 Amin canım inşallah Allah razı olsun. 2. Çocuğum da sezaryen olunca mecburen Buda sezaryen oldu kuzum. Normalde Eren haytoğlu na gidiyordum fakat doğuma Fikriye ışık Adıgüzel girdi
H1tce2 IKRAM_01 eren haytogluna bir defa muayene olmuştum bilmiyorum belki bana öyle gelmiştir ama hiç memnun kalmadım soru soruyorum cevap vermiyor ağzını gözünü yamultup cevaplar veriyordu ısınamadım açıkçası bende oğlumda şehir hastanesinde normal doğum yaptım ve o sırada ebeler doktorlar kimler denk geldiyse hepsinin işi gücü rast gelsin Allah razı olsun çok iyi insanlardı ama şuan sezeryan istiyorum kordonları bağlatmak için onuda isteğe bağlı yapmıyorlar devlet hastanelerinde o yüzden sordum size gidişatı
IKRAM_01 H1tce2 Ben birtek ilk gittiğim de memnun kaldım sonrasında kaldım diyemem ama bir kerede neşe yücele gitmiştim ondada asistan vardı. Yani devlette aradığını bulmak biraz zor gibi zaten yada denk gelmek lazım. Sefa arlıer i duydum iyi olarak fakat zaten son aylarımdaydım randevu bulamadım. Evet canım ben sezaryanlı olduğum için yine sezaryen oldum bana sordular kordon bağlanmak istiyormusun diye.
IKRAM_01 Gamzeocak çok teşekkür ederim canım. Daha iyiyim çok şükür şimdide bebemin gazı başladı 😔😔 o üzüyor beni inşallah biran önce geçer. Canım yatış yaparken sordum odalar teklimi diye seni tekli odaya alacam dedi kendiliğinden. Ama çift kişilik odada vardı. Aklında olanları sor cevap veririm girdiğim de kuzum.