bademommss__ Kızlar tecrubelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim, yeni dogum yaptim bebegimi emziriyorum ama sağ gogsum sisti dokununca acıyo emzirirken zaten aciyor uclari vs. Sizce sagmali miyim herhangi bir zarar olur mu
Busragokhan0911 bademommss__ mastit olursunuz Allah korusun. Sağın tabiki de. Buzluğa atın. Süt bu her zaman aynı çoklukta olmuyor. Uykusuzluk, yorgunlu, stres etki ediyor ve azalıyor. O zamanlarda çıkarır bebeğe verirsiniz.
cutecik bademommss__ canımmm okurken hissettim acısını ilk doğumumda yaşadığım anı yaşadım hemen sağ sakın biriktirme Allah göstermesin mastit olursun sağıp verebilirsinde ama bebek boşaltamıyosa mutlaka pompayla sen boşalt
pembebiranneadayi bademommss__ Mutlaka sağın. Sağmak süt oluşumunu arttırır. Ben her emzirme sonrası mutlaka iki göğsümü de sağıyorum. Dolapta 3 gün, buzlukta 3 ay, oda ısısnda 3 saat saklanabilirr süt.
bademommss__ Busragokhan0911 dogru soyluyorsunuz ilk bebegim oldugu icin tecrubesizlik var bebiste ne kadar cekse de asiri dolu hissediyorum hemen sagayim madem
bademommss__ cutecik evet cok aciyor gercekten😢 simdi sagacagim riske atmak istemiyorum zaten dikislerim de aciyor 🥲
Sinifcianne34 Sağıp boşaltmak gerekiyor herkesin dediği gibi. Boşalmazsa mastit olursun sıkıntı yaşarsın. Buzluğa atarsın üç aya kadar saklananiliyor
Churcill bademommss__ şişiyosa demek ki bebek boşaltamıyo. Zaten başlarda da fazla üretim oluyo. Sık sık emzirmeye çalışın ağrı acı yapıyosa mutlaka sağın en azından göğsünüz rahatlayana kadar
bademommss__ @pembebiranneadayi @Churcill Cok tesekkur ederim kizlar artık her emzirmeden sonra sagacagim mutlaka🙏