Ayy artık YETO dedirtti bana bu durum ve şu şehir efsanelerini bitirmeye geldim!
36+1 ile bugün doktor kontrolümüz ve çatı muayenesi vardı. Günlerdir her yerden bakıyorum okuyorum vs öyle bir abartilmis ki ben şoka girdim resmen. Bugün gittik ve kendimi hiç kasmadim doktorum(erkek olduğunu belirtmek istiyorum) bana bir örtü verdi hazırlanıp çatala çık ortunu ortunce haber ver dedi. Hazırlandım çıktım geldi bı aletle rahim agzindan içeriyi goruntuledi(rahim icine sokmadı aleti) ardından gayet uygun olduğumu soyledi. Sonra eldiven takıp bir veya iki parmağını içeri sokarak(ne kadar acımadı anlayin yani kaç adet olduğunu hissetmedim bile) parmakla muayene etti ve bittiiii. Toplam 3 dakikalık bir işlem bile sürmedi.
Millet bir anlatmis yok yuruyemedim yok efendim oluk oluk kanadı çok acıdı v.s hiçte buyutuldugu gibi bir durum yaşamadım çok şükür. Zaten bu kadar canı acıyorsa bir insanın normal doğumu hiç yapamaz arkadaş. Doğum sırasında da acilmalar için parmakla kontrol sağlanacak nedir bu telaş milleti galeyana getirme vs. Yapmayın gözünüzü seveyim.
Kasmayın kendinizi kasarsaniz canınız acır haliyle. Rahim öyle küçücük bir şey değil ilişkiye giriyoruz eslerle küçücük olsa onu nasıl yapalım dimi bir iki parmak muayenesi olunca canınız yanıyorsa iliskiyede giremiyorsunuz demekki ben onu çıkartıyorum 🤔
Tabiki utaniyorsunuzdur bu ayri bir konu ama utanan kişilerde kendilerine göre doktor buluyorlar genelde erkekten çekinen kadın doktora gidiyor vs. Zaten utanma olayı çok yüksekse normal doğum yapmak yine işkence olur insana..