Kg16 Kızlar merhaba, bu ürünü kızılcık şerbetinde gördüm 🤭 Çok kullanışlı geldi. Ama kucağı, beşik ve mama sandalyesi olarak kulllanilabiliyor. Aranızda daha önceden kullanan veya almayı düşünen var mı
Yorgunanneee21 Kg16 Bana kullanışsız gibi geldi. Beşik olarak sadece 2 3 Ay anca kullanılır mama sandalyesi olarak da ayakları sığmaz büyüdükçe
Ecem95 Kg16 kullanışsız bunlar max 3 bucuk aya kadar kullanılabilir kuzenim de vardı 3 aydan sonra kaldırdı mama sandalyesi olarak kullanmadı bebek büyüdükçe yatak küçüldü
cokbilmismom Kg16 bence çok mantıksız, ayrı ayrı ana kucagi, park besik ve mama sandalyesi alsanız daha ucuz tutar 😂
SenaBM Kg16 benim yeğenim var 2 yaşına girecek şubatta imkansız buna girmesi mesela zayıf ama boylu. 36 ay yazılmış ama imkansız yani. Şimdiki çocuklar daha uzun boylu
Kg16 Yorgunanneee21 hmm haklısınız. Tek kullanışlı yönü tekerlekli olması sanırım. Sırf onun içinde bu paraya degmez gibi geliyor.
MF0127 Kg16 ilk bebegimde annemler hediye olarak aldılar beşik olarak ama inanın şu parayı verip almaya asla değmez. O zamanda çok söyledim annemlere ilk torunları diye iyi bir şey olsun istediler ben çok uzun uzun kullanmadım zaten sallanmıyorda yani ben tavsiye etmem.