Elif28 Muallim37 gebze yüzyıl hastanesi doktorum cemal bey 60 liraya yaptıracak yarın bana normalde 70mis
Muallim37 Elif28 yarın yaptırdıgınız zaman bilgi verebılır mısınız bende yaptıracak yer arıyorm da sizin de görüşlerinizi almak isterim
Muallim37 Elif28 ben 11+2 yim gebzede oturuyorm istanbulda özel hastaneye gidiyorm tahlıllerımı fatıh devlet hastanesınde yaptırdm 2 li test için devlet hastanesindekı doktor farabıyı önerdi
1209038 Devlet hastanesinde ücretsiz yapılıyor ve gerekli bişey çocuğunuz allah korusun down sendromlu olduğuna bakılıyor ve gerekli
mrwt157 Gebze Merkez hastanesinde yaptırdım 70 tl muayene ücreti 44 tl de ikili test ücreti alındı bence fiyat gayet uygundu yoksa yaptıramazdım devlete giderdim vakit geçerdi randevu alana kadar.
Birkucukanne mrwt157 doğru söylüyorsun devlette sıra almaya kalktığında en erken 10 gün sonrasına veriliyor ve çok sinir bozucu mecburen özele gidiyoruz valla . Gerçi ben devlete de gitsem para ödeyeceğim özelede sigorta şart ya
Sevdagl Gerekli bnce cnku dow sendromu olup olmdgna bakiyolarmis hatta bugun ben yaptirdim dogumevinde yaptrdigim icin bi ucret ödemdim bnce yaptrmalisin özelde yada devlette
Elif28 Muallim37 aaa neden istanbula gidiyorsunuz hastaneye ? Ben gebzedeki medikalparkada yüzyılada gittim yuzyilda karar kıldım hastaneden de çok memnunum cidden .
Nasibveannesi Muallim37 bana da zekeriya bey farabi yi önerdi bnde onu dinledim 2 hafta sonraya randevu aldım bakalım hayırlısı farabi de yaptırcam yani
Muallim37 Elif28 ben sevemedm burdaki hastaneleri bir arkadasm dogum yaptı yuzyılda cok iyi anlatmadı dogumunu ailemde istanbulda oraya gitmeyı uygun gördüm ilk doğumum olacak Allah nasıp ederse o yüzden birazda korkuyorm 🙈
Elif28 Birkucukanne gebze yüzyıl canim sen nereye gidiyorsun doktorumdan aşırı memnunum cemal.gulseven
mrsdoruk Birkucukanne canım özelden özele fiyat değişiyor ben istanbuldayım Türkiye Hastanesine gidiyorum. Bugün ikili tarama testimi yaptırdım. Ücret olarakta 250 tl verdim.
Esra7261 Birkucukanne ikili tarama testi down sendromu testidir canım. Allah korusun eğer bebekte öyle bir durum çıkarsa bebeği aldırcakmısın? Aldırmicaksan bence yaptırma testi kafanı karıştırma ama sen bilirsin
gayecee Emell ikili tarama canım bebeğin burun kemiği ve ense kalınlığına bakılıyor her hangi bir problem var mı? Down sendromu vs.. Bir sıkıntı çıkmazsa 3lü tarama istemiyorlar tabi sonuçlar %100 doğru çıkmayabilirmiş