Dilara_erc1 Kizlar dolaba ne yapip koyabilirm dogumdan sonra kendim icin kolaylik olsun diye. Misafire yapamam valla hazir alirim herseyi banane bide onlarami hizmet edicem🤦🏽♀️ ztn 2 ay kimseyi kabul etmicem. Benim ailem uzakda doguma gelemicekler kaynanamdada hayir yok eltimdende o yüzden bsyler yapip dolaba koyayim diyorum bugün pogaca yapicam kahvalti hazirlamaya halim olmaz en azindan cayla onu yerim diye düsündüm baska ne yapabilirim? Iki haftam kaldi
emirtimr1 Dilara_erc1 ya ben hiçbirşey yapmam ki yapmayacağım da gen kimseyi düşünmek zorunda değilim zaten gelen insanlar senin hayatında doğru insanlarsa muhakkak elleri dolu gelecektir çayla vs ikram ettin mi bitti gitti
ASE6154 Dilara_erc1 sarma ve dolma, mantı, pide, karışık sebze türlüsü tarzında bir yemek koyabilirsiniz doğrayıp, pizza koyabilirsiniz 😊 ayrıca doğuma gitmeden çorba ve yemek 1 haftalık yapıp kavanozlara vakumlayabilirsiniz 😊
Guluzar06 Dilara_erc1 bn mantar kurabiye tuzlu kurabiye sigara böreği patates köftesi kek poğaça attıö💕
Dilara_erc1 emirtimr1 kuzum misafir icin degil kendimm icin yapiyorum lohusayken halim vaktim olmicak hic birseye allah bilir kahvalti bile yapamicam o yüzden dolapdan hemen cikarip yiyebilecegim seyler yapmak istiyorum pogaca fln misafirlerden banane kimse icin ugrasamam ama dedigim gibi ailem burda degl kaynanamida istemiyorum gelmesini esim kalkicak ilk bir hafta sonra arkadaslarim fln gelir
Sdtnrsvn Nohut kuru fasülye ıslayıp donducuruya atabilirsin kolay oluyor. Ben yaprak sarması da attım. Ama herkes tercih etmeyebiliyor
emirtimr1 ASE6154 haa anam ne bilim burda birkaç başlıkta hep misafiri düşünüp kendini yoran anneleri görünce bi tık sinirleniyorum😂 soru soran kişi askım ben çok beceriksizim bu konuda diğer annelerin önerilerini okuyim bende😂😂💜
emirtimr1 Dilara_erc1 yaa askım ben yanlış anlamışım özür dilerim valla benim bu tür konularda tecrübem sıfır 🥹💜
iremm00 Ben annemle 9 poşet dolma 6 poşet pancar ve kelem sarması 10 poşet sigara böreği ve gül bör. 5 tava şu böreği 1 tepsi tatlı Ve reçel yaptık Çok şükür elimi alır banada gelen olamz ztn kv lerle konuşmuyoruz istemiyorum ben , memleketler farklı ztn annem gelciek bir Sjzde sigara böreği vs yapabilirsiniz dolma onlar çok iyi olur
SeydaaYlmz Guluzar06 mantar kurabiye ve keki nasıl attınız acaba tadında değişiklik oluyor mu çıkarınca. İyice soğuyunca mi koyuyorsunuz buzluğa
Aysegul1805 Dilara_erc1 soğanı doğrayıp buzdolabı poşetine koyuyorum ben elimde inceltip buzluğa atıyorum hemen tencereye atıyorum yemek yaparken kolaylık oluyor. Dolmalık biber koydum içlerini temizleyip, karnıyarık gibi yapmak için patlıcan koydum kızartıp aklımda olanlar bunlar