Medinedogru03 Selam kızlar bebegim olcak erkek 27 haftaligim birturlu bulamadık dinde geçmesini istiyom anlamida guzel olsun fikirlerini almak isterim belki aklınızda güzel isim vardır diye
nununundunyasi Medinedogru03 Enes 🩵 Zeyd 🩵 Zeyd, efendimiz (s.a.v) ın kölesi ve evlatlığıydı 🙏🏻 Kuran’da ismi geçen tek sahabi
Nurrr0006 İsim buldum bitane ama eşimin ailesi fikrimi bile sormuyor kendince isim vermişler bakalım sonumuz nolacak. İsme gelince eymen ismi Allah tarafından korunan demekmiş kuranda birçok yerde geçiyor şanslı talihli kişi demekmiş ben de 27 haftadaym😀
Medinedogru03 Nurrr0006 Eymen ismini bnde çok sevmiştim gördüm çok güzel ya ama kuzenimin ismi sinir olduk Bi isim beğeniyom ya eşimin akrabasından birinde cikiyo ya bizim
Medinedogru03 nununundunyasi zeyd bnde çok beğenmiştim biliomusun bizim eşimin akrabası hamile oda erkek zeyd koyacakmis bende vazgeçtim
Esra_4774 Medinedogru03 Emir sözcüğü Allah’ın emri anlamında da kullanılmaktadır. Sözcük Kur’anda kullanılmaz. Fakat Kur’anda yer alan ayetler Allah’ın emri olarak kabul edildiğinden ismin dini bir boyutu vardır. Bu isim Osmanlı’da beylerbeyi makamı için de kullanılmaktaydı.
nununundunyasi Medinedogru03 evet ya benim de kuzenim koymuş yakın oturuyoruz. Bi ara öylesine söylemiştim henüz popüler bile olmadan önce bi baktım sürpriz bi şekilde koymuş 🥹