Yorgunanneee21 Kızlar az önce peçeteye 2 damla kan geldi 29+2 haftalığız. Doktora gideceğim eşimi bekliyorum ama içim hiç rahat değil neden olabilir başına gelen var mı
Premsesko Yorgunanneee21 enfeksiyon , açıklık olabilir veya hiçbir sebep yokken de olabilir. Öğrenmenin tek yolu doktora gitmek çok geçmiş olsun
Mstfamikram_60 Yorgunanneee21 aynısı benmde başıma gelmişti 24 haftalık falandim akşam gittim bende eşimi bekledim kan tahlili idrar tahlili aldılar enfeksiyon vardı zaten ondan olmuş antibiyotik verip gönderdiler çok şükür yarın 30 hafta olucaz bı sornumuz yok sizde endişe etmeyin
Yorgunanneee21 Mstfamikram_60 Çarşamba günü kendi doktoruma randevum var gidince detaylı bakmasını isticem herşeye şuanluk sorun yok gibi çok şükür
Demetrana Yorgunanneee21 Bende 30+1 günlüğüm bir haftadır adet ağrısı gibi ağrım var belimde ağrıyor hafiften uzandım dinleniyorum
Yorgunanneee21 Demetrana Ben geçen hafta onu doktoruma sordum bende de oluyo. normal olcak zaman zaman vücut kendini doğuma hazırlıyor artık dedi
Demetrana Yorgunanneee21 Teşekkür ederim kızlarımda böyle bir şey yaşamamıştım hiç bu erkek diye mi bilmiyorum