premsesanasi Kızlar afedersiniz kabız oldum ☹ 6 ay boyunca gayet iyiydi sindirim sistemim ama 3 gündür tuvalete çıkamıyorum. Kefir iç iyi gelir sindirim sistemine dediler. Bir de tabi içerdiği yararlı bakteriler ile bebeğe anneye de faydalıymış. Icen var mı ? Tadı nasıl yararını görüyor musunuz deneyeyim diyorum malum ıkınamıyoruz karnımıza bastıramıyoruz falan çok zor oluyor
Melikebelo premsesanasi hamileyken icmedimde diyetisyene gitmistim o doktorum günde bir kere iç metabolizma yi çalıştırır demişti gerçektende öyle oldu ama hamileyken zararı yararı var mı hiç bir bilgim yok cnm maglesef
Umutdeniz premsesanasi meyvelisini iç bende hamileyken tadına baktım ilk kötü deildi meyveli ve bebegede çook faydalı
Tubbb premsesanasi ben içiyorum. Bir bardağa yakın içmeye çalış günde. Bebeğe zararı değil faydası dokunur.
Aysegul377 premsesanasi bnde sade içemiyorum meyveli alıyorum tüketiyorum faydalı bir zararı olmadı faydası var😃
Atlarlayasayan premsesanasi ekşi ayran gibi tadı:) faydaları hakkında çok yorum yapamayacağı. Çok sevdiğim birşey değil oyğzden içmiyorum.metve iyi geliyor kabızlığa öneririm.bir de kabak çok iyi geliyor.
Gamzeciks Aslında gerçek kefir içmek gerekir. Bende vardı yapıyordum 2 günde bir. Ama öldü kefir. Çok iyi geliyor.
Cileklipasta Bana doktorum önerdi ama sade kefir iç dedi diye hatırlıyorum. Meyveli hiç içmiyorum o yüzden. Hamile olan birkaç arkadaşım da sade içmemi söylemişti.
Pinkyy premsesanasi canım bende kabız oluyorum,ne yaptımsa çözümü zor oluyor,doktorumada sordum kefir içebilirsin dedi,gerçekten beni rahatlattı,hergün koca bi bardak sade kefir içiyorum
Mervemert Meyveli kefirlsrde glikoz şurubu var bazı markalarda ise modifiye nişasta içeriyor. Şade içmenizi tat katmak isterseniz evde taze nar suyu portakal suyu içine ekleyip içerseniz daha sağlıklı olur.
premsesanasi Umutdeniz Kayısı da tek başına kabızlığa iyi geliyor ya ikisi birleşince daha etkili olur diye
Sabia premsesanasi bende içiyorum canım çok memnunum. Annenin bağırsaklarını düZenliyormuş ve bebeğin bağışıklık sistemini güçlendiriyor diye okumuştum
Burcuuu Kefirin sadesi çok faydalı meyveli kefirler oldukça yüksek şekerli ve faydası da yok üstelik.
ElifAbr premsesanasi ya ben de aldım kabızlık cekmemek için sadesini al dediler meyveliler katkılı diye tadını beğenmedim içemiyorum içerisine kuru meyveler katıp yemeye çalışıyorum yine olmuyor 🥺
premsesanasi ElifAbr Benim de tadını beğeneceğim birşey değil muhtemelen ama hazımsızlık çekmekten iyidir deyip bi dikişte içmeyi düşünüyorum su anda