zemzem56 Ben iki gün önce test yaptım hayalet çizgi çıktı bı kaç gün arayla bir tane daha yaptım net çıktı ama soluk bir kırmızı çıktı ve yarın adet günüm bu gün biraz adet sancısı gibi sancılarım var sizce gebelikmi degilmi 😔
Zeyna27 zemzem56 ben gün gün yaptım Bugün kanda kesinleşti adet günümm bugünn 2 gün önce verdim 23 çıktı bugün verdim 79.9 çıktı Seninde vardır
Tazeanne68 zemzem56 gebelikle adet belirtileri çok benziyor zaten ben adet bekliyorfum ha oldum ha olacam diye ağrılarım vardı ama meğer tutunuyormus testi at bakalım
edaozkyyy zemzem56 Çok normal canım korkma benim adet öncesi ve adet günü de sancılarım olmuştu sanki adet olucak gibiydim sürekli lavaboya gidiyordum ama meğersem hamileymişim benimde ilki düşük olmuştu bende çok korkmuştum tekrar düşük olacak diye ama çok şükür bir sıkıntı olmadı stres yapma rahat ol
zemzem56 ssahin22 ya benim düşük oldu bı tane bir ay önce korkuyorum köyde yaşadığım için merkeze de uzağım bişey olur diye yine acaba bı ilaç takviyesi almam gerekirmi
ssahin22 zemzem56 Kan verip netleştirmen lazım kandada çıkarsa zaten doktorun gerekli olan herşeyi söyler
Tazeanne68 zemzem56 çok net belli canm pozitif benmki bu kadar bile değildi 2 gün gecikme yaşamama rağmen
zemzem56 ssahin22 eşimde çok sıkıntı bir insan halden anlamıyor ki 😔 götürmez şimdi pazartesiyi bekle diyor bir hafta sonra
ssahin22 zemzem56 Keyfi birşey değil canım bu sonuçta gebelik yani gidip kontrol ettirmeniz gerekiyor