Amazing 5+2 haftalık hamileyim ama hafif halsizlik dışında başka belirti yok . Ne koku hassasiyetim var ne de bulantı. Benim gibi olan var mı?
2024annesi Amazing benim de sizin vakit hiç yoktu. Maalesef 7. hafta sonrası başladı. İnşallah sizin hiç başlamaz.
Melisahmet Amazing benimde bugün 6 oldu. Benimde bişeyim yok inşallah böyle devam eder. Keseyi gördünüz mü kalp atışını duydunuz mu
Zelihapinar Amazing çok şanslısınız maşallah 6+6 benimki uykum geldiğinde saniyesinde uyuyorum kasıklarımda resmen genleşme var kaşık ve göğüs ağrım cabası
Nurellaasss Amazing Bende öyleyim canım 5+2’yim yoruluyorum sadece çok iş yapınca bel ağrım oluyor arada nadir kasık ağrısı onun dışında bir şey yok
Altin Amazing Maşallah daha çok erken bende 8 haftasından başladı ve hala devam ediyor 13 haftalık olduk kokuya karşı hassasiyet bitiren bu bide diş fırçalama esnasında. Allah hepimize kolaylık versin
imbrosmerve Amazing 11 haftalık bebeğim. Ne koku hassasiyeti ne bulantı ne kusma. Hiçbirini yaşamadım. Sadece uyku hali geliyodu arada ve halsizlik tabi. Bazen hamile miyim ben ya diyodum artık alıştım😂