Htckrlp 6+2 de bebişi görüp kalp atışını duymuştum çok tiz şekilde doktor nefesini tut kaymasın ses demişti :) endişe etmeyin bildiğim kadarıyla karından ultrasonda bebeğin görülmesi ve kalp atışı için kesenin 20 mm üstü olması gerekiyor
gizbirhil kbra_588 tam 7 haftalık ken duyduk . Sıkıntı yapma dua et Allahın izni izle inşallah duyacaksın ben çok dua ettim
Oykum94 cok cok normal benim doktorum 5+5 te keseyi gordu 7+5 te bebegi gordu oda alttan bakarak icini ferah tut yani hatta normalde insalar 7 haftada kalp dinlerken doktorum erken diyip 12+6 haftada dinletti
Ddyygg 6+3te bugün duyduk çok şükür 🤲. Alttan muaynede duyabildik ama. Darısı bekleyen herkese inşallah hayırlısı ile kızlar
mammaaa33 ikibaloglanannesi geç döllenme miydi acaba ? Keseniz ve bebek orantılı mıydı ? Ben şuan 8+4 ama ultrasonda 6. Haftalarda kese büyük bebek küçük kalbi atmıyor dediler biraz fikir berir misiniz son postuma bakar mısınız acaba ultrason fotosuna
ikibaloglanannesi mammaaa33 Hayır ben kontrole geç gittim net duymak için Her şeyi sağlıklı şükür zaten doğurdum
Minikmucize13 mammaaa33 evet o yüzden 6+5 çıktı bebeğe göre demeyeyim bebeği görmemiştim ilkinde ama kese sata göre büyüktü
melikets33 kbra_588 Geç döllenmeden kaynaklı olabiliyor, canınızı sıkmayın❤️ kötüyü düşünmeyin herkes erken duymuyor 🙏