mommys1 beybim0 ben sade yiyebiliyorum ama hamileyken muzla karıştırıp yemiştim muzun tadını alıyosun sadece
OguzMoms beybim0 Bana sorsalar hamileliğinde en çok ne yedin diye açık ara farklı avakado derdim hergun yarım mutlaka yiyorum kahvaltıda klasik tuz limon karabiber bu kadar 🤭
Aycskn beybim0 olgunlaşmış avakadoyu güzelce ezin üstüne biraz limon sıkın bir diş sarımsak rendeleyin birazda tuz ekmek kızartıp üstüne sürüp yiyebilirsiniz çok lezzetli oluyor ben daha önce yememiştim hamilelikte yedim gerçekten güzel oluyor şifa olsun bebişinize🌸
Turkance beybim0 ben yerim diye aldım o zman 6 aylık hamileydim yarın doğurucam dolapta duruyo hala 🙊😂
2024annesi Rmysa57 ne güzel tarif vermişsiniz. Ben de yemek istiyorum ama bu dediğiniz malzemelerin hepsinden tiksiniyorum ve ağır geliyor :(
Elizalya beybim0 ben 5 yaşında kızıma ek gıda foneminin başından beri avokado muz ceviz ve bal karıştırıp verdim çok lezzetli oluyor tuzlu değil tatlı olarak deneyin derim muz da bebeğe kilo aldıran bir meyve
rich_mom beybim0 avakado sevmeyen mi olur ya😅 kiz cok guzel biraz limon biraz tuz mis gibi hergun yerim valla
cansugunes0210 Ay avakado sevilmez mi ya ben çok seviyorum bayılıyorum hatta. Sade yenmiyor ama ben ezip içine pul biber işte diger baharatlar dan katıyorum az da tuz çok güzel oluyor valla henüz hamile degilim ama inşallah transfer zamanı bol bol yicem
Reina beybim0 eğer iyisini bulursan gerçekten çok lezzetli. Yalnız olgunlşmş olması önemli. Ben çoğu kahvaltı da lavaşın içine ezilmiş limonlanmış avokado, haşlanmış yumurta ve roka ekliyorum. Biraz da tuz. Bayılırsın😍
Reina beybim0 tatlı olarakta avokado muz ve biraz kakao blendr yap dolapta beklet. Pudingten hiçbir farkı olmuyor
ressamanne_ ressamanne_ hiç sevemiyorsan muz kakao karıştır öyle tatlı niyetine ye oğluma hep yaparım yoksa oda sevmiyor😁
tgbmerve beybim0 labne yada beyaz peynir koyuyorum limon tuz, sabah yarım vermisti diyetisyen transfer öncesinden beslenmeme dikkat etmeye başlamıştım 3. Tüp bebekti artık dedim herşey muntazam olsun , o da gerçekten sabah direk haftada 3 avakado ekledi ve gebelikte de yiyebildigim süreçte yedim bulantılarım 7 de başladı , bıraktım yiyemedim 16+6 yim son bir hafatdir tekrar yemeye basladim
MorKelebek54 beybim0 göz karari labne ya da krem peynir. Goz karari da avokado koyup ikisini bir ezip pure haline getiriyorum icine bi kac damla kimon karabiber tuz koyuyorum sonra kizarmis ekmegin (ya da kizarmamis sana kalmis) uzerine sürüyorum. Sonra domates dilimleyip ustune koyuyorum istersen yunurtada haslayip dilimleyip koyabilirsin sana kalmks ben sade olarak yiyemiykrum agac tadi gekiyo agzima o yuzden biyle yapiyroum peynir acokadonun tadini bastirip güzelleştiriyo ayrica bu peynir acokado tarifini cips sosu olarak da yiyorum cok iyi oluyo ☺️☺️
Havvakc beybim0 her türlü tarifi denedim asla beğenmiyorum zorlayınca midem bulanıyor. O yüzden yemiyorum. 😁
Dadymom1 beybim0 Olgunlaşmış Avokadoyı çatalla ezip üzerine zeytinyağı, limon, tulum peyniri güzelce harmanla. Yanına çırpılmış yumurta, kızarmış ekmek. Ekmeğe önce Avokado, üzerine yumurta, üzerine Ceviz 😋😋 Kahvaltılarda vazgeçilmezim 🫠