Mayismom Her gün zamlanan bezlere karşılık, seçenekteki kilo aralıklarından birkaç paket aldım ancak hangi kilo aralığından daha fazla alınmalı sizce, ankete katılırsanız sevinirim
Balbebek012 Mayismom ben de bez stokladım ve şöyle yaptım 1 2 numaradan 200 tane civarı aldım 3 numaradan 400 tane 4 ten de sayamayacağım kadar çok aldım. İki bebeğim var küçük olursa bez iç kısımds lastik yerini kesip kullanmaya devam edebilirsin. Diyelim ki küçük bezin yok bir no büyük bezi takabilirsin.
Balbebek012 Mayismom kötü bez stoklama goon huggs hariç tüm bezleri denedim prima hariç (fiyatı arşa çıktı) bence en iyisi molfix ve bebem natural ben bunları stokladım iz taşma pişik asla olmadı bizde tabi ben eski molfix stokladım
aslhnkrts9 Mayismom benimde 3 ay kaldı sleepy natural aldım iki paket bir numara ama bana kalıbı baya küçük geldi 1 numara bi Paket molfix bi pakette püre baby aldım 2 numara pure baby 2 numarayla sleepy 1 numara arasında minik fark var inşallah olur demekten başka çarem yok 😂
Mmeelliikkee Mayismom yalnız her marka her bebeğede iyi gelmiyor.. yani çok bilindik iyi diye aldığın pişik yapar en kötü market bezi iyi gelebilir.. biz doğduğundan beri sleppy bio natural kullanıyoruz… bir kere molfiks ve baby turco deneyip bıraktık.
ASE6154 Mayismom o zaman stok tavsiye etmiyorum ben yapmıştım sleppy hep taşırdı bazen bebeğe uymuyor bez pişik yapıyor bişey olutor stok elinde kalıyor 😊
Balbebek012 ASE6154 Sleepy zaten berbat bez ya çok sıkıyor lastik izi yapıyor ya da kesin taşırıyor ben molfix ve bebem natural stoklamıştım
ASE6154 Balbebek012 1.5 yaşına kadar stok yapmıştık mecbur kullandım🙈🙈 en son önlem denedim çok iyi geldi birde bimin bezi
ElaEge Bizimde 3 ay var bezde stokladık 3 yigenim oldu yeni onlarada molfiix stoklamıştık memnunlar bende molfixten devam
Mayismom aslhnkrts9 bana da sleepy ufak geldi onla alakalı da 1 numara büyük alırsanız sorun kalmıyor yazdıklarını görmüştüm
Mayismom 4 aydır hamileliğimden haberdarım ve 4 ay önce tanesi 2 tl olan bezlerin şuan 6 tl olduğunu gördüğüm için stok yapma durumuna mecburen giriyoruz :( umarım pişik yapmaz diyorum ve kötü markaları stoklamıyorum genelde. Prima ve sleepy bionatural pişik oranı düşük diye stokladık
Tubatgn Mayismom 2 aydır sleepy 5+ kullanıyorum 10.5 aylık şuan Ama her bebek kilosu ve boyu bir olmuyor