Masal18 Allah'ım nutella ekmek bu kadar mı güzel olur 😂Yahu kızlar turşu bidonu gibi oldum 🙈😄29 haftalığız hep bu saatlerde acıkır mı insan 🙈🙈🤭
Yasemindemirtas Masal18 amaan bende aynı. 10 kere dolabı acıp kapattım 😂😂 yemeyekte aç mı kalak. Anayız biz ana 😂😂
Alpasel Masal18 bende yemek istiyorum fakat aanki bogazima bisey takilmis gitmiyo gibi 2 gündür böyle bu sizce normalmi
23Zumra Masal18 ya ben geceleri degil ama sabahlarin resmen ac uyaniyorum sanki hic yemek yememis gibk acliktan midem agiriyor uyaniyorum ki ben sabah 8 9 da uyanan biri degilim 😂😂 demeki hamilelikte normalmis ve benimkisi daha yeni 11 hafta oldu
Masal18 Yasemindemirtas bende yattım kalktım yattım kalktım baktım olcak gibi değil ye gitsin anasını satayım hamileyim ben dedim 😂😂 kendimi motive etmem harika cnm 😃😃🙈
Masal18 23Zumra kuzum tam o zamanlar benimde öyleydi resmen midem acıyo gibi hissediyordum sabah öyle uyanıyordum belli bi zaman sonra geçiyor o seni çok iyi anlıyorum bu çocuk aç kalırsa organlarımı yer demiştim doktora 😂😂😂🙈
Masal18 Alpasel dikkat et cnm grip felan olucaksan belkide ondan öyledir onun haricinde neden olur bilemedim 🙄
Alpasel Masal18 yok ya griplik bi durum yemek yedikten sonrada gecelri midem agzima geliyo uyuyamiyorum resmen galiba mide yanmasi gibi
Masal18 Anneolacak oyy annem Kıyamam ona maşallah cnm rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inş ❤