Kuzey_Oyku_61 ablacım bende aynen senin gibi kendi hislerime güvendim ne ikili ne üçlü yaptırmıycam dedim ikinci gebeliğimdi birincide herşeyi yaptırmıştım ikincide yaptirmicam dedim ve ikil yaptırmadım kesinlikle bence önemli olan burun kemiği ve ense kalınlığı ölçümü zaten riski gözüküyor orda. Ama ben yaptirmadigim için doktor kızdı devlet Hastanesi’ne gidiyorum ben söylendi epey beni p kadar korkuttu bak ense kalinlgii çok yüksek vs dedi bana ve aldirmama kadar anlattı, dediğiniz gibi nifty testi önerdi tabi ben ağla ağla mahvoldum zehir oldum pişman oldum dedim keşke yaptirsaydim neyse tabi biz özele gittik paşa paşa o testi yaptırdık 11 bin TL para ödedik sonucum tertemiz geldi sonucu götürdüm dedi ki niye yaptirmistin ki e iyi ense kalınlığı da iyi çocuğun 😀 ölür müsün oldururmusun kskdkc ki bana ense kalınlığı var diyerek gönderdi o Amerika’ya giden testte zaten sadece down riski varmı ve çeşitlerine bakıyor bazı hastalıklar malesef yaşatmiyo bile ya anne karnında yada dogum sonrası ne yazikki surdurulemiyor benimde korkum bu olduvu için yaptırmıştım yoksa herşey Allah’tan kimse evladının acı cekmesini gozlerinin önünde eridigini görmesini istemez🙏🏻 sağlıkla gelsin