ikitosbikannesi_ Kızlar ilk gebeliğimde bebek hareketini 20. Haftada hissetmiştim. Şimdi ikinci 18 haftalık olduk hiç hareket yok . Dün bi pıt pıt atış oldu o kadar ikinci de bu kadar geçmi oluyor yada değişiyor mu bilemedim ?
Veyasii ikitosbikannesi_ ben ilk gebeliğimde 14. Haftada hissetmiştim şuan 2. Gebeliğim 10 haftalığım ve çok rahat hissediyorum hareketlerini hatta dışardan bakınca bile vurduğunu görebiliyoruz
Evhamlikurabiyeanne Ben de asıri merak ediyorum bunu kızımı 17+1 de hissetmistim ilk 2 hafta yine hissetmedim sonra 19.haftada tekrar hissetmistim arkadasım 16 da hissetmis ikinci gebeliginde baska bir arkadasim da 15 te hissettim demisti
Evhamlikurabiyeanne Veyasii aa nasıl yaa 🤔 son adetiniz nedir bir de cok mu zayifsiniz ciddi misiniz peki doktor da hissedilir diyor mu cok sasirdim
sehrengiz_8 Veyasii dışardan vurduğunu nasıl hissediyorsunuz o başka bir harekettir imkansız. İnsanları yanıltmayın vücudun tamamı 200 gram bile olmayan bebeğin vücutta nasıl o kadar kas sistemi gelişip de dışarıya belirgin bir şekilde hissettirsin..
sehrengiz_8 Evhamlikurabiyeanne imkansız canım 16. Haftalığım bebeğim 232 gram 232 gramlık bir bebek hareketini dahi ben hissetmiyorsam 10. Haftada 8,5 gram anca oluyor nasıl hissedilsin dışarıdan annelerimiz bebek hareketi diye başka şekilde yorumluyor bağırsak hareketi olabilir karnı seyirebilir ama bebeğin kasları elleri bacakları küçük nasıl dışardan hissedilsin..
sehrengiz_8 ikitosbikannesi_ bende 19 haftada hissetmiştim ilk gebeliğimi şimdi 17+4 haftalığım bet bir hareket hala hissetmedim
Veyasii sehrengiz_8 niye yanıltayım kardeşim. Eşim bile gördü vurduğunu. İlki düşük olmuştu bu 3. Gebeliğim. Bağırsak hareketlerini ayırt etmek zor değil. Sürekli hissetmiyorum zaten günde 1 defa falan oluyor. 45 kiloyum
sehrengiz_8 Esra54 hayır bunu gören kişiler de tedirgin oluyor dışardan hareketi bile belli ben daha hissetmiyorum bir anormallik mi var diye.. geçen hafta kontrolden gelmesem ve bu yorumu okusam ben de tedirgin olurdum..
Mugemurside1 ikitosbikannesi_ ilk bebeğimde 19 20 hafta arası hissetmiştim. Şuan 16+4 üm. Dün sanki hareket etti gibi. Emin değilim. 🤔