Zeyna27 Dualarınıza ihtiyacım var ilk kan 23 çıktı adetime 2 gün vardı çatlatma iğnesi 13. Gündü ilişki sonrası 12.Gündü şimdi tekrar bugün verdim çatlatma iğnesi 15. Gün ilişki sonrası 14. Gün umarım artmıştır 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Zeyna27 Tazeanne68 gerçekten erken öğrenince de iyi değilmiş çok stresliymiş gece bi ağrı bi sızı dedim herhalde kan değerim artmayacak adet olacam sabah yine test yapıp gittim ama kan çıkmadan rahat edemiyorum
Zeyna27 Tazeanne68 Bsss Ymnjunior ssahin22 busraaa10 Mehmetabay0990 Sevde345 Zeynepci012 Nurellaasss Tazeanne68 Kızlar ilk değerim 23 iki gün arayla bugün 79.9 çıktı iyi mi
ssahin22 Zeyna27 Ayyy maşallah 🧿 Bence kesin var nasıl koyulaşmış baksana. Darısı bana ve bekleyen herkese olsun inşallah sağlıklı şekilde 🥰
Zeyna27 ssahin22 umuyorum sağlıklı artmıştır ya tek istediğim bu şuan Allah’ım isteyen herkese nasip etsin rabbim aratmadan versin canım sana da
Elffth_2017 ssahin22 bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ben ilk 10.gün yaptım pozitif çıktı ama çok yıpratıcı bir süreçti 14.günü beklemeni tavsiye ederim