sakinanneee3 Merhaba kızlar geceden beri hareketlerini hissetmiyorum en çok gece yataga geçince çok hareketli olurdu sabah oldu bu saat oldu hissedilir hareket yok ne yapmalıyım
mommys1 sakinanneee3 kaç haftalıksınız ? bazen bebekler uyuyor çikolata yiyip solunuza yatın biraz dürtün karnınızı
Evhamlikurabiyeanne sakinanneee3 soguk soda limonata gibi bir sey icin ben kızıma hamileyken soguk soda icerdim hareketini hissetmedigimde hemen tepki verirdi ama hala hareket etmezse doktlra gidin mutlaka
Ceydakrtpe22 sakinanneee3 endişelenme hemen Bızımde dün 1 saat boyunca uğraştım hareket etmesi için çikolata portakal suyu ye iç uzan karnını salla
umrumdadegil sakinanneee3 türk kahvesi iç çikolata ye soluna yat yine hareket etmezse hastaneye git canım
Miracleee sakinanneee3 32+5 bende dünden beri azıcık hissettim şimdi çikolata yedim bekliyorum. Gece beni uyutmaması lazımdı ama hiç hareket etmedi. Sabah da hareketli olurdu yine hissetmedim. Kahvaltı sonrası biraz sertleşir gibi oldu o kadar 🥺
Defne_A Bende 32 +4 düm hareketi var ama eskidi kadar yok bende biraz endişe ediyorum ama randevuda bulamıyorum 32+1 de doktora gitmiştim çok hareketliydi ogun de fazla hareketliydi sonra bi duruldu
Miracleee Defne_A 31+6 da bende doktora gittim aşırı hareketlendi o zamanlar. İki gündür azaldı sanki insan panikliyor. İnşallah normaldir bunlar
Narin9 sakinanneee3 bak azda olsa hareket etmiş korkma ama doktoruna söyle ne olur ne olmaz bi görün baksın
Edos123 sakinanneee3 bazen bende de oluyor doktorum hareket eder ama sana dışarıya baskı yapmazsa çok net hissetmezsin demişti bebeklerin bir günü bir gününü tutmuyor endişeye çok kapılmamak lazım ama uzun sürerse yine doktora görünmek gerekir
Ecemnm sakinanneee3 kıpırtı sekilnde de hissetmiyorsunu? Benim bebek 2 hafta boyunca çok hareketliydi cuma akşamı birden durdu harketleri takip Pazar akşama kadar kıpırtı şeklinde sadece hissettim ben de çok korktum ama olabiliyormuş anne yorulunca ya da bebek uyuma moduna geçebiliyormuş kıpırtı şeklinde hissede biliyorsan korkma sonra yine hareketlenir
Mutlumomm sakinanneee3 Canım her zaman hareket edecek diye bişey yok uyuyor olabilir bende de olmuştu aynısı doktora gittim korktum bişey mi oldu diye bebeğiniz uyuyor o yüzden hareket etmemiş dedi çikolata yiyin şekerli bişeyler yiyin hareket edecektir