Kubra66 Merhaba kızlar öncellikle Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın insallah.😍 Benim adetime şu an 3 gün var ama adetime son 10 gün kala kasiklarimda ağrı ve batma olmaya başladı. Ve bu iki gündür de aşırı şiddetlendi. Tabiki adet gecikmemizi beklemek ondan sonra doktora gitmek daha mantikli ama insan merak ediyor işte. Böyle bir şey yaşayıp hamile kalan oldimu ? 😘😍
Alyabebekk Kubra66 canım adet öncesi gebelik testleri var ben ondan yapmıştım kesin sonuç veriyo hem, hemde adetinin geçmesini beklemene gerek kalmıyo. Çok merak etmiştim bende ondan yaptm sende yapabilirsin 🤗 hayırlısı olsun hakkında inşallahh 🐣🙏
AysegulAloluAcikgoz Kubra66 Adetime 2 gün kala normal bir gebelik testiyle silik cizgiyi gormustum canim Belirtilere bakarak birsey demek yanlis olur herkes farkli sekilde yasiyor çünkü. Gebelik testi yaparak tum soru işaretlerinden kurtulabilirsin
Senayemre Kubra66 evet ya ben öyledm adet olucam sandim eşime adet icin agri kesici bile aldırmıstm agrılar adet belirtisiydi ama olmadim 3-4 gün gecti test yaptm hamileydm
gksuaks Kubra66 Canım benim şöyle oldu geçen sene ben ikizlerimi 11. Haftada kalpleri durduğu için kaybettim. Geçen sene yanlış hatırlamıyorsam adete 5 gün kala falan çok hafifçe 2. Çizgi çıkmıştı ama ilk gebelik olunca tabi değilim sanıp atmıştım. Sonra adetim 1 hfta geçti benim düzensizdir hep o yüzden bakmayı unutmuşum olmayınca da alla alla diyip bakmıştm ve çift çizgi vardı. Bu sene tekrar hamileym bigün apandist yerinde sancıyla hastaneye gittim hamilelik testi de yapmışlar haberim yoktu ve negatif çıkmış. 1 hafta sonra ise benim içime doğdu sanki bu sefer planlıydı zten korunmuyorduk adet olmam gereken gün test yaptım evde çift çizgi net çıkmıştı. Bence kişinin hamileliklerine göre bile değişiyo cnkü döllenme zamanları farklı. Kanda çıkmayıp mesela 1 hfta snra evdeki testte çıktı yani. Sen yine de bekle adetin geçsin önce evde test snra kan testi yaptır. Umarım Allah en kısa sürede çocuk nasip eder🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Kubra66 Alyabebekk teşekkür ederim kuzum. İlçede yaşıyorum biraz imkanlar sıkıntılı ben mesela sabah gitsem kan testi versem çıkar mı acaba kanda sonuç olarak 3 gün kaldı sadece ?
Alyabebekk Kubra66 çıkar canım benim 5 gün vardı adetime. Gün öncesi testten yapınca çift çizgi çıkmıştı aynı gün gidip kan testi de yaptırmıştm 837 li bi değer çıkmıştı pozitifti yani
Seroo91 Kubra66 ben adetime 3 gün kala gıtmiştım kanda çıktı gece ıdrara sık çıkıyordum bırde adetımden hemen Sonra Sanki günüm yakın gıbı gousum agrımıştı bn o yüzden şüphe edip kan verdım şükür şüphelerim de hayra çıktı inşallah hamılesındır
Kubra66 Senayemre yaa Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 💕 insallah benimkide oyledir 4 aydir o çift çizgiyi bekliyorumm 😍😍😘
Anacsevgidolumelek Ben 25 kasimda normalde adet olmam gerekiyodu tam o gun bir kasik agrisi baslamisti ama test yapmamistim 28 kasimda test yaptigimda cizgi cok belirgin cikmisti :) su an 7 haftalik hamileyim. Insallah gonlune gore olur senin de :)
Kubra66 Anacsevgidolumelek aminn insallah canimm ❤️ rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 💕
Kubra66 gksuaks aminn canjmm Allah razı olsun. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 😘
Kbryldrmr Kubra66 benimde adet gününden 10 gün önce kasıklarımda şiddetli ağrı başladı ara ara rahatsız edici şekilde. Bugün adetim gecikeli 9. Gün hala o sancılar batmalar devam ediyor ama test yapmaya korkuyorum ya yoksa diye...
Anacsevgidolumelek Kubra66 amiin insallah senin de bebisin yerlesmistir Allah onu sana seni ona bagislasin insallah 🙏🙏🙏
Kbryldrmr Kubra66 evet hamileyiimm 🤗🤗🤗 yarın doktora gidicem inşallah. 7 senelik hasret son buluyor tarifi imkansız bişey bu rabbim herkese tez zamanda yaşatsın