_Tazeanne Kızlar bugün kontrole gittim bebeğimin kafasının haftasıyla arasında bir hafta gerilik var dedi doktor iki hafta sonra birdaha gelirsin dedi bu ne demek oluyor hastalık işareti falan mı nedeni ne olur elim ayağım boşaldı fazla da açıklama yapmadı
aslhnkrts9 _Tazeanne şimdi benim doktorum genetik olabileceğini söyledi çünkü benimde kafam küçük ilerleyen zamanlarda farkı kapatabilir bi sorun olacağını düşünmüyorum ama riskli gebelik uzmanı bi görsün demişti
Aksutilayda44 _Tazeanne kızlar bende bugün detaylı ultrasona girdim herşey güzel ama 1 hafta geriden geliyor dedi bebek böyle olan varmı bişey olurmu acaba süt yumurta yoğurt tüket bol bol dedi önemli değil dedi ama moralim bozuldu yinede😞
Barabar _Tazeanne benimde detaylida öyle çıktı. Detayliyi yapanda kendi Dr umda normal dedi. Hatta şimdi iki hafta öne geçti yine normal diyorlar. Bende sordum neden denk değil diye normal sınırlar içinde olduğu sürece bir problem yok dendi. Eğer normal sınırların altında veya çok üstünde olursa neden böyle diye incelenir ama şu an için gerek yok dedi
_Tazeanne aslhnkrts9 1 ay önce detaylı ultrasonunda herşey çok güzel çıkmıştı bugün böyle dedi devletteki sizde kaç günlük gerilik var
_Tazeanne aslhnkrts9 Barabar Birikrabirsusam Teşekkür ederim kızlar ben dayanamadım gittim özele ölçtü herşeyi günüyle uyumlu hatta iki gün önde dedi doktor aletler arası fark ediyor devletinkide eski olunca yanılma oluyormuş Allah evlatlarımızı sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 🌸💕
aslhnkrts9 _Tazeanne iki hafta benimde normal çıkmıştı detaylı ben kendimi korkutmuyorum hiç yanlış ölçüm olabiliyo hem bana bebeğin minyon olucak demişti devlette ki normal gelişimi de bi hafta geriden geliyo ama çok şükür sağlıklı
Birikrabirsusam _Tazeanne bende 32+4 haftalık hamileyim bebeğimin kafası ve karın çevresi 2 hafta geriden geliyormuş. Sağlıksal bi sıkıntı olup olmadığını görmek için perinatoloji ye gönderdi yarın kontrolüm war.