Miraykader Günaydın anneler kimler kaçıncı haftada ve bebek pozisyonu nasıl ben 33 haftasın da gitim doktordedi başı yukarda daha şimdi 35 hafta olduk
genc2kizannesi Miraykader 34 haftalık oldu 32de doktor başı yukarıda demişti ve hala yukarıda olduğunu hissedebiliyorum🥲❣️
Ecemnm Miraykader hamile kaldığımdan beri benim hep baş aşağı pozisyondaydı 29 haftada başı yukarı çıktı 31 haftada tekrar baş aşağı pozisyonda şu an ne durumda bilmiyorum ama hala baş aşağı pozisyonda diye düşünüyorum
Bebekbeklrkn Miraykader banada o haftada dönmedi dedi 35 te dönmüş dedi canım 37 kadar dönen var tanıdığım bebiş nasıl gelmek isterse 🥳hayırlısı olsun
Miraykader genc2kizannesi inşalah ikimizinkide kendini düzeltir üzülme sağlıkla hepimiz alalım kucağımıza
Miraykader Ecemnm maşalah negüzel rabbim kolaylıkla doğurtmamışsa nasip etsin inşallah benimde hamileliğimin 20 haftaya kadar alağıdaydı kafası 33 çıktı yukarı
reyhanh Benim yavru da 28. Haftadan beri baş aşağı, şu an 35 haftalığım dönmez diye umuyorum. Burada çok okudum son haftalarda dönüyormuş vs diye. Endişelenmeyin inşallah dönecektir.