Gul45 Mutfak dolapları kokuyo sanki bulaşık makinası içini açtığım anda öğürtü tutuyo özellikle çeşme suyu kokusu 18 haftalık olduk hala geçmedi
Sbha_13 papatyamm_ tavuk cay mutfagima giremiyordum eltime gidiyirdum sabah aksamda evime geliyordum uyumak icin
Tugce-K papatyamm_ 17 haftalık gebeyim, kızım olcak (inşallah) 😊🌸 en başından beri hiçbi şeyden tiksinmedim ve kusmadım. İştahımda da açılma veya azalma olmadı🤷🏻♀️
Azra41 papatyamm_ sigara 😏 bide içen birisiydim öyle midemi bulandiriyordu ki arabada biri içsin ben dışarı da oluyim o kokuyu alıp midem çıkıyordu resmen dogurup emzirene kadar içmedim . Sonra sağlık sorunlarim çıktı ortaya emzirmeyi kesmek zorunda kalinca geri başladım 😅
2prensesannesiiii Rah631 sası geliyor ya ama eşim tadında bişey yok diyor hatta eşime bu yumurtalar bozuk bayat atalım demiştim 🙈
Tugbagvn Rabiul erkek o zaman galiba sizin? Ben 14+2 yim dün gittin göstermedi dedi doktor açmıyor bacaklarını dedi
Rabiul Tugbagvn erkek canım sonraki kontrol de tekrar gittim bacak bacak üstüne atmıştı bizimkide göstermedi o zaman