Rabiul papatyamm_ ilk haftalarımda balık yiyordum kokusundan tiksinmeye başladım tost kokusu , dışarıdaki yemek zincirlerinin yan yana oluşundan ortaya çıkan o koku çok kötü özellikle bise sigara kokusu 😂
2prensesannesiiii papatyamm_ kendi yaptığım yemekler aslında güzel eşim güzel diyor yiyor ama kokusundan tiksiniyorum daha yemeden hı bide yumurta ne kızarmışı ne de haşlanmışı 🥺
Fatmanuray_0610 papatyamm_ et kokusu etin kendisi bulaştığı bütün yemekler onun dışında biieyden etkilenmedim
Shshshj_5143 Rabiul bende şuan 14+3 haftaliğim ve balık mantı vs çok tiksiniyorum cinaiyetini takmışım kafaya hala öğrenemedim 😂 sen ögrendin mi cinsiyetini
papatyamm_ 2prensesannesiiii ayy banada öyle olmuştu başlarda çok şuan biraz hafifledii bu durum kaç haftalıksin
Esra1965 2prensesannesiiii bende de yumurta var ama sadece omlet kokusu içimi dışıma çıkarıyor. Başka hiç bir şeye yok. Eşime omlet yapıp mutfaktan kaçıyorum 🤣
Rah631 2prensesannesiiii bende yiyemiyorum tiksindim yumurtadan 8 haftalik gebeyim kokusuna tahammülüm yok
Seymaaogretmenn12 İlk gebeliğimde soğan şimdi ise çorba türü yemeklerden midem bulanıyor ne görmek ne yemek istiyorum 🥲
Berna9097 Burcu0828 ayy bende valla millet yemek yazmış utandım bende yazmaya kocamdan tiksindim dmeye 🤭🤭🤭
Zarifedamla papatyamm_ bende balıktan öyle böyle değil çok fena aş ermiştim hamsiyi yedim ve o gün bugündür tiksiniyorum görmek bile istemiyorum
Eylul-42 papatyamm_ çay , buzdolabı kokusu, kızarmış et ,salçalı ve yağlı tüm yemekler soğan sarımsak ne yiyecegımı şaşırmış durumdayım herşeyden midem bulanıyor kısacası 14+3 inşallah en kısa zamanda geçer
dorukcumunannisi Tavuk kızartması yağlı olanlar 🙄 çiğ soğan sarımsak istesem de yiyemiyorum bi doğurayım nasıl yicem varya onları ama tavuk kızartmasından çok tiksindim ağzıma bile sürmedim