Busra-36 İlk hamileligimde 38+4 te dogumum olmuştu şimdi 33+3 teyim ağrılarım oluyo bazen ama daha erken var daha
Gamzeramo Sekerportakali9 doğumum 4 hafta once kanamayla basladi 29+4 de zorunlu sezeryan oldum plesenta rahim ağzını kapattigindan dolayı bebeğim 4 hafta olcak kuvezde insallah saglikli sihatli kucagniza alirsiniz ben 2 gündür kucagina almaya basladim şükürler olsun Rabbime ilk bebegim benimde
Yesimce Gamzeramo benimde erken doğum riskim var kaç kilo doğdu bebeğiniz acaba gözünüz aydın buarada
Nesaras Melike_4949 merhaba kaç kiloydu bana da iri bebek diyorlar ama bende normal doğurmak istiyorum tabi korkumda var bazen de zorlama sezaryan ol diyorum kararsızım
Melike_4949 Nesaras zorlama sezeryan ol alltan çok keserler iri bebekte sezeryandan farkın olmaz keşke en basta özele gidip sezeryan olsaydım o ağrıları cekmeseydim üst solunum yolu enfeksiyonu kaptım birde 3900 doğdu
Yesimce Tugce_23 aynı haftadayız benimde erken doğum riskim var kaç kilo doğdu acaba bebeğiniz sağlıkla kavuşursunuz inşallah
Elfanne Sekerportakali9 36+2 aman diyim vaktinde doğsun yoksa Bi sürü sorun çıkıyor benimki kuvezdede kaldı en güzeli vaktinde doğması sizin ki iyi gerçi zamani
Elaerol 13Gamze08 plesentam çürümüştü perinatoloji doktoru doğum başlatmaya karar verdi bebek beslenemiyordu çünkü gelişim geriliği vardı
Yesimce z2944 benim de ilk bebeğim 34 haftalık 2200 doğmuştu bunda da akım kaybı var şuan 32 haftamdayım bugün kontrolüm var tansiyonum yüksek kesin yatıracak
-Ada- Sekerportakali9 39+5 hala ve hala beklemedeyiz yok aşırı heyecanlıyım belli ki o da çünkü kıpır kıpır 🥰
Nur_Alp Yesimce küvezde kalmış miydi acaba bebeğiniz bende 34. Haftadayiz 2300 Gr bebek kasılmalarım çıktı nst de korkuyorum
Cansu3333 Nurs21 genel anestezi aldm odaya giderken amilyattan cıkınca ayıktm 3 4 dk sonra giydirip hemen getirdiler.