tugbaa54 16Busra41 benim karnım acayip gergin basketbol topu gibi ama gelmiyor anlamadım geçen hafta gittiğimde kafası aşağıda ama kanala girmemiş daha demişti
Sekerportakali9 tugbaa54 o da sağlıkla gelsin inşallah. İftarda ezanı bekler gibi oluyor son hafta 😅 geçmek bilmiyor
Elaerol 026 ya kademe kademe ilerlediler sabah 11 gibi vermeye başladılar gece 1 gibi çıkardılar geceden bir sonraki gün öğleden sonra 4 e kadar kendi sancılarımla ilerledim inanki kendi sancılarım çok daha zordu suni sancıda genellikle uyudum uykuya verdim yani 😂😂
Sekerportakali9 16Busra41 evet gergin hatta derin nefes alırken daha da geriliyormuş gibi hissediyorum
minibebisim Sekerportakali9 ben asla dayanamıyorum ahhaahahahah eşim işe gidince 9dan 12ye kadar uyurum hep
minibebisim z2944 yav bi ara benimki de gelmeye niyetlendi ama sonra vazgeçti erken doğar diye 32de izne çıktım yok anam ben yatıcam burda çıkamam hava soğuk diyo 🤣🤣🤣
z2944 minibebisim benim minnoştan allah razı olsun 2023 yazı çekilecek gibi değildi son bir ay daha dursa mahfolurdum anasını düşündü guzuuumm🤣
Sekerportakali9 Melike_4949 allah bağışlasın 🥰 baya zorluk çektirmiş size ama kavuşunca çok güzel olmuştur 🥰
Melike_4949 Sekerportakali9 Amin inşallah evet şimdi unuttum gitti o ağrıları iyiki doğurmuşum diyorum 🌸🥰
minibebisim Onattt aynen yaa benim de 2 cm açıklık var ilerlemiyo tam 1 haftadır bekliyoruz 🤭🤭 heralde hava soğuk diye gelmek istemiyolar 🤣🤣
Onattt minibebisim aslında bulunduğum memleket çokta soğukta değil aslında ama keyfine düşkün bizimki 😂
Onattt Sekerportakali9 ayy yapıyorum ama iki gündür cok kaburgam batıyor nefes nefese kaliyom 🤭 amin sağlıkla gelsinler inşallah hayırlısıyla 😍
Sekerportakali9 hulyakuzgunn bende bilemiyorum bunu benimde kontrolum tam 40. Haftama denk geliyor merak ediyorum gelmesse ne olacak diye. Bekletebiliyorlarmış
Zubeydaaltun İlk çocugumu sezeryanla 39+6 dogurdum Şimdi kızımı normal dogum yaptırcaklar bekliyorum ve çok tedirginim sezeraynım 2 yıl önce oldu nasıl normala olcak diye bu arada yurt dışında dogurcam burda sezeryana ıscak bakmıyorlar 😒
Sekerportakali9 Zubeydaaltun normalde sezeryandan bir yıl sonra bile normal doğum olabiliyormuş ne kadar doğrudur bilmiyorum 🥰
minibebisim Onattt yandık biz nazlı bebelerimiz olcak belli 🤣🤣 neyse geç olsun güç olmasın tek duam 🤓
Onattt minibebisim aynen nazlı olacaklar doğmadan belli oldu ama sağlıklı olsunlarda 9 ay taşıdık az biraz daha dayanırız 😂