Tugceek Çünküsü vampir oldum heralde geceleri sıfır uyku gündüzleri de deli gibi uykum var keşke bir nedeni olsa da çözümü de olsa 🥲
bdenerigokce mervemurat16 Hihi eşsiz olamazz 🥹🥰😂 anneme gittiğimde oh diyorum ev işi yok yemek yok ama koca faktörü çok zorluyor 😂 kocam da kocam😂
Mer3459 bdenerigokce eşimi 4 te çağırmaya başladım 5 e kadar zor kaldırdım sonra uyku kaçıyor tabii ev topla çamaşır as telefonla uğraşmaca 🫤🫤🫤
Reyreyyyy Mer3459 sanmiyorum vucudum da iz yara vs gibi seyler yok cilt kurulugu ve yavas yavas kilo almaya basladigim icin ciltte gerilme çatlama yasiyorum bu yuzdenmis yani doktorum bu sekilde soyledi
Mer3459 Reyreyyyy iyi o zaman 🙏bir tanıdığımız oldu saman yulafı diye bşsey kullandı anında geçiriyormuş ondan sordum çok geçmiş olsun sizede
Reyreyyyy Mer3459 cok cok tesekkur ederim insallah uyuruz hep birlikte sabahta guzel sekilde uyaniriz hamişlik zor 🥲
BirazbundanBirazondan1 Uyanığım çünkü eşim işe gitmek için kalkarken minik cadı da kalktı şuan emişiyoruz. 😊
Gamzeacis fayting uyku uyuyamıyorum bazen birden uyuşuyor elimde bişey varsa düşürüyorum çok illet bişey siz kaç haftalıksınız