Belki yorumlardan bilen bilir ben 5.bebeğini bekleyen 4 normal doğum yapmış anne adayıydım ama son aylarda maalesef kilo problemi yüzünden devlet bile sezeryan olabilir demişti pazartesi idi kontrolüm ama pazar gününden düzensiz sancılar var diye gitmiştim acilden giriş yaptım oradaki ilgide benim için çok çok iyiydi sakindi ayrıca çok güzel ilgilendiler bebeğin kilosu sebebiyle yatış verildi doğumhane katına çıktım nöbetçi dr yaptığı muayene sonucu çatımın müsait olduğunu normali bir deneyeceğimizi söyledi dünyalar benim oldu🤲🏻ama süreç bebeğin kilolu olması gerekçesiyle uzun sürdü fakat benim zaten ağrı eşiğim yüksek ve doğum tecrübem çok olduğu için keyifle geçirdik bu süreci ebelerle yanımda oturup sohbet eden bana egzersiz yaptıran hepsi apayrı ilgiliydi erkek dr vardı ben biraz çekiniyordum açıkcası ama oda dikkatliydi ve insanı rahatlatan bir tavrı vardı odalar tertemiz bireysel odaya ystşım yapıldı ve aynı odada doğum yaptım yine benim en çok istediğim şey evladımın kucağıma verilmesiydi ben rica etmeden hoop koydular gövdeme😍doğum sonrası temizliğim bakımımda gayet güzeldi ve haberiniz olsun normal doğum yapan her lohusayı tek kişilik odaya alıyorlarmış yoğunluk olursa ikili belki okabiliyor ama ameliyatlı hastalar genelde çift kişilik odalarda kalıyor dedi ebe merak edenlerin merakını gidermiş olayım oda ücreti diye bir kavram yok yani öğlen 2 di yatışım yapıldı gece 2 di doğumum gerçekleşti ve 4.300 kg bir tosuncuk kesisiz dünyaya getirebildim onların sayesinde kendilerini alkışladılar bence bunu hakettiler🫶🏻ben daha önce özelde doğumlarını yapmış biri olarak kendi adıma gördüğüm tek sorun erkek dr ve asistan erkek dr un sürekli bebeğimin kilosu sebebiyle beni muayene etmesiydi mahremiyet kavramım kendi adıma yıkıldı☹️harici güvenliğine kadar tüm personel dünya tatlısı❤️