Tuuce Kızlar beyaz sümüksü şekilde akıntım oluyor lavaboya gittiğimde çamaşırımda falan farkediyorum . Benim gibi olan var mı ? Bi problem teşkil etmiyordur değil mi 🤔
Alyabebekk Tuuce 34+5 im benim de çamaşırıma flan geçiyo akıntı oluyo dün kontrolüm vardı hatta muayene edince kendi de dedi akıntın var dye. Bana fitil verdi Doğum yaklaştığı için akşamları yatarken koyucam bi tane, kaşıntı vs olursa da haber ver hemen dedi.
Minnakelifim Tuuce bendede akıntı oluyodu doktor enfeksiyon olmuşsun dedi doğumda cocuga gecerse bebegin 1 hafta hastanrdr kalir dedi. Bana fitil ve krem verdi
uyanikgizem Canım bende 19+6 haftalık hamileyim. Aynı şikayet benim de var fakat doktorum kötü koku veya kaşıntı olmadığı sürece normal olduğunu söyledi sende bunlardı kontrol edip doktoruna danış. Mantar vs gibi şeyler olabiliyormuş
Tuuce Alyabebekk bende öyle haftalarımız da uyuyor bana da daha önce ki kontrolüm de fitil vermişti tek seferlik kullanımdı kullandım durdu gibi oldu şimdi iki gündür yine geliyor öncekine göre daha kıvamlı sümüğümsü 🙄 yine mi aynı fitili kullansam acaba böyle kalmasının bebeğe bi zararı varmıdır 🤔🥺
Tuuce Kaşıntı falan olmadı hiç ama ne biliyim böyle olunca da insan herşeyden korkuyor normal zamanda olsa umruna gelmeyen şeyler hamileyken sorun oluyor 🙄☺️
Alyabebekk Tuuce bebeğe zararı olmadığını söylemişti doktorum bana. Ama kendim için kullanmam gerektiğini de syledi
Kaanfatmasahin Alyabebekk cok yogunsa kokulu ve kasıntı seklindeyse erken dogumu tetikleyebiliyormus. Vajinal mantar diye geciyormus. Ben aylardir yasiyorum o problemi. Simdi de sumuksu kivamda.
Alyabebekk Tuuce istersen bekleme git istersen de numarası varsa ara konuş anlatırsın sıkıntıyı görmem lazım vs derse ona göre gdersin canım.
Tuuce Alyabebekk yarın olsun bi öyle yapiyim teşekkür ederim . Sancılar da giriyor arada bir zaten Doğum geliyo diye korkuyorum bide böyle şeyler tetikler diye korkuyorum 😖
Alyabebekk Kaanfatmasahin koku yok bende canım çokta kıvamsı deil ama doktor riske atmıyo hiç bi şekilde yapılması gereken neyse hemen yapıyo yaptırıyo Doğum da sıkıntı çok olmasın dye
Alyabebekk Kaanfatmasahin geçmeyen de geçmiyo gerçekten ne kullanırsa kullansın bende de idrar yolu enfeksiyonu var çocukluğumdan beri yapıştı bırakmıyo beni hala çekiyorum ondan 🤦♀️ Belki akıntıyı o bile tetikliyo olabilir 🤔
Kaanfatmasahin Alyabebekk büyük ihtimalle bende 3aylık hamileyken yaşadım böbreklerime sıçradı enfeksiyon