Yenmey Bende biraz araştırdım en son içime bagi neo2 sindi hem travel hem kapanınca valiz gbi taşınıyor tek elle kapanıyor ve kibar
e_blue_sky_a Bebekbeklrkn yılbaşından 1ay önce 9du. Hafiften Bi üst modeli 12olmus sonra yılbaşına yakın 15 idi biz aldık. Şimdi galiba 16…… hergun zam
Mnrsln susaMom_ joie tourist kabin boy bebek arabası almaya karar verdim. Joie gemm puset takılabiliyor. Bebek Arabası katlandığında 5.9 kg hafif olması tercih sebebim oldu.
susaMom_ Mnrsln baktım modele güzel gerçekten bende o tarz arıyorum şuan teşekkür ederim model için 🫶🏻
cokbilmismom susaMom_ ben o görüntüyü hic sevmediğim için o modellere bakamadım üst üste duruyor puseti koyunca çok kaba ve ekstra yük bence ilk aylar için
susaMom_ cokbilmismom ilk 3 4 ay kullanacağım için bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum zaten yenidoğan süresi çok uzun bı sure değil o yüzden uzun ömürlü olması taraftarındayım
Seysey61 susaMom_ canım baston arabalara yeni doğan bebeği oturtmak zor olabilir hem travel sistem hem kabin boy arabalar var ben onlardan aldım onlara bakabilirsin
Feras23 Bu konuda bende cok kararsizim hem kabin boy istiyorum hem pusetli olsun istiyorum üst üste olan modeller cok tipsiz☹️ travel olanlari ne kadar begensemde türkiye şartlari icin aşiri büyük kaldirimlarimiz bile yok dogru düzgün🤦♀️
susaMom_ Feras23 Evet tipsiz gerçekten bende beğenmedim ama bir süre için önemli değil zaten ilk 1 ay benim alışma sürecim olacak bebişin alışma süreci olacak o yüzden 2. Aydan itibaren çıkmaya başlarım diye düşünüyorum bir süre o şekilde idare ederim önemli olan yenidoğan aylarını geçtikten sonrası bencee
Mnrsln susaMom_ rica ederim canım ne demek 🙏 araba aldığında puset takılan aparat direk arabayla birlikte geliyor.
Gul-A susaMom_ en çok tercih edilen bu sene kabın boylar cok kullanıslı deniliyor bakalım umarım bebişimde sever 😅
mrsmom_ susaMom_ yok hayir pusetli ilk 6 ay falan puseti takiyosun sonra diger üniteyi. Hatta normal oturma ünitesinin tente kısmı uzayabiliyor
Mervesrsy tugcesakzci merhabalar bebek arabası araştırmasındayım 35 haftalık oldum hala karar veremedim bu modele bakıyorum hem uygun fiyatlı hem de kaliteli geldi sizin açınızdan kullanımı nasıl kullanışlı mı rahat mı acaba
tugcesakzci Mervesrsy merhabalar ağırlıklı olarak pusetini kullansakta arabayı da bir iki kere kullandık sürüşü falan çok rahat biz memnun kaldık