Meryem_aydmr Firstmomfirstchild resmen bebegım midemde suan ve o kadar kastı ki kendini doğrulamıyorum bile uyuyamıyoruuuuummm 😏
Aysemm44 Firstmomfirstchild Yemek yiyomu çay içiyorum 😂tam yatacaktım aklıma zeytin geldi kutuyu getirdm yarısını yedim yanınada ekmek arası yaptım 😂😂
fundatlas Firstmomfirstchild sabah sağlık ocağına gitmem lazım rutin kan kontrolleri için ama uyuyamıyorum 🥲 sanırım sabahlayıp gıtcem gelince uyurum artık 🥲
2cucukannesi Sirt ağrısından uyuyamıyorum sanki bıçak batiriyolar bugun aksam 8 den belli böyle mahvoldum 🥺😭😭😭
Youngmotherr Firstmomfirstchild uyuyordum oğluşum acıktı diye kalkmıştım yine uyuycam galiba bugün uykucu bi bebeğim var 😁 sen neler yapıyorsunn
Firstmomfirstchild Youngmotherr ayyy keske bende uykucu bir bebek olsaydiiim 🤩 biz anca televizyon basinda sabahlariz
Gul-A Firstmomfirstchild benimde karnım sertleşiyor şişip iniyor bebek kanalda demişti doktor hafif ağrım var ama bu şişmesi sertleşmesi beni mahvediyor midem yanıyor korkuyorum ilk doğumum olacak
MadameNoire Firstmomfirstchild yok gülüm daha doğum mart sonuna insaAllah 28 nci hafta ya uyuşmazlık için kan vericem baktım uykum yok biseyler yedim zaten oğlan da tekmeliyor uyutmuyor 😄🥰
selcencemre Muzla ceviz yedim yarım saat önce şimdide canım turşu çekiyor onu yiyip yatmayı planlıyorum 😂😂
Firstmomfirstchild selcencemre muzlu cevizin yaninda tursu dokunmasin ama 😅 ay bu hamilelikte eksi seylerden nefret eder oldum ama muz ve ceviz mükemmel
bebosmommy selcencemre turşu aklıma soktun kalkıp yiyeyim ama su da üstüne içsem iyi olacak onu içince açlık hissi basacak bir de muz yer gelirim ben 😂😂
Firstmomfirstchild br2023 benim esimde cok güzel uyuyor, ise gidecek diye yanına uğramamaya calisıyorum