Henüz doğum yapmadım , eşimle konuştuk, doktorumuz babanın doğuma girmesini doğru bulmadığını söyledi. Benim içinde çok bi anlam ifade etmiyor açıkçası. Allah razı olsun en başından beri eşimin desteğini çok hissettim. Hastanede de ha doğumhanede ha önünde beklemesi fark etmiyor. Zaten bende istemezdim çünkü eşimi görünce ben hemen bi tuhaf oluyorum. Detaylı da çocuğun sağlığında problem olabilir ama kesin değil dedi ben eşimi görene kadar bişeyim yoktu eşimi görünce ağlama krizim tuttu 🤭 eşim sakinleştirmeye çalıştıkça benim daha çok ağlayasım geldi. Bilemiyorum yani. Bu sizin ne istediğinize bağlı.. bi de şeyi demeden geçemeyeceğim yazmayayım yazmayayım dedim ama yok olmadı. Biri eşim tabi ki yanımda olacak ne yaşadığımı görecek diye? Arkadaşlar siz eşinizle aynı evin içinde yaşamıyor musunuz? İlk aylarda olan mide bulantıları,baş dönmeleri,halsizler. Ben 25.haftayım şimdiden ağırlaştım. Sırtıma ağrılar giriyor anne baba masajları var onları yapayım gel diyor. İlla doğumla mi görecek. Bilemiyorum..