merve1650 Maşallajih hayırlı olsun cnm birşeyi merak ediyorum bu su gelince çokmu geliyo yani hastaneye giderken altnza ne koydnz orkid falan tutuyomu yoksa arabada ıslanır ondan merak ettm
Cyd merve1650 teskkur ederim😊 valla o an aklima cocuk bezi geldi ondan bile tasti hasta bezide koysam tasardi baya geldi
Alyaveannesi Cyd Allahimm anali babali buyutsun rabbim butun hamilelere kokay dogumlar nasip etsin insallah 🤗🤗 Birde sorum olacak meryem ana otunu nerden bulabilirim🤔
Cyd Alyaveannesi internette satisi var canim 13 tl falan bana hacdan gelmisti belki aktarlardada vardir Allah kolay dogum nadip etsin sizede🙏
Cyd zhmr insallah🙏 yuruyodum ama son zaman cok agrim oluyodu evdeydim hep pilates topu kullandim hurma yedim sanci aninda nstde yatmadim yürüdüm bolca hastanede yer cekimine karsi olunca bebek daha cabuk asagi iniyormus bence en buyuk faydasi bu oldu
dennis-busu Cyd allahım ne güzel böyle şeyler okumak 😍 35+5 deyim inşallah benim ve bütün hamişlerin doğumları kolay olur
NekwaSultan Cyd geçmiş olsun gözün aydın olsun canim Benimde 2. Oglum 5 aylik oldu da Sunu merak ettim kac kilo.dogdu minnak 😊
melkebtt Cyd hayirli olsun kuzum anali babali buyut bebegini insaallah bizlerinkide senin gibi kolay olur 😊
kocisininprensesi Cyd Rabbim miniğini hiç ayırmasın yanından, Allah analı babalı büyütsün canım benim hayırlı olsun. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 @adm bu güzel cesaret veren doğum hikayesini sabitleyiverin admin ☺️
Cyd kocisininprensesi canimm benimm tesekkur ederimm rabbim daha da kolayini nasip etsin insallah sana🙏