Annesloading 29 haftalık 6. Günlüğüm hamilelikte başladı diy gözlemledim uyuyorum bir su kalkıyprum sizdede oluyor mu doğumdan sonra geçer mi? Sürekli kıyafet değiştirmek çok yordu :(
Cicekmelisa Annesloading bnmde hamilelikte başlamıştı suanda da devaö ediyor vucut sut ürettikçe cok terliyorum geceleri uyandığımda ustum terden sırılsıklam oluyo
Damla Annesloading bebeğim 6 buçuk aylık hala bitmedi hormonlardan diyorlar emzirme süreci bitince ne olacak bakalım
Mrvkrpnr Annesloading 5 aylık bebeğim uyurken ne gün içinde saat değil dakikaya düştü terlemem sürekli hastayım bu yüzden randevu aldım en son çare hastaneye gideceğim hiç normal degil
Rsahbaz Annesloading al işte aynı ben. Öyle nefret ediyorum ki sanki yatağıma sürahi ile du boşaltmışsın gibi. Çok yıprattı beni yine de hamdolsun ama sinir bozucu
Cicekmelisa Mrvkrpnr bnde sürekli hastayım gece terliyorum su gibi oluyorum o terle kalkıp ustumu açıp emzirince soğuk alıyorum bu sefer hemen hastalanıyorum
Mrvkrpnr Cicekmelisa bnde gece gündüz terliyrm bugn DHA sağlık ocağı na ve acile gittim ilaç da yazmadilr bu ter yüzünden