Mommyy0668 Merhaba ben yeni hamile olduğumu öğrendim henüz iki hafta oldu ama karnımda birden bir şişlik oldu ve halen inmiyor bu neyin necisidir ilk gebeliğim
Arenimoo Mommyy0668 Bende 6 haftalığım karnım aşırı sis duruyor göbeklendim resmen Bnece bu haftalarda oluyor
merimiri Mommyy0668 aynı durum bende de var üstüne birde aşırı gaz eklendi karnım şiş duruyor henüz kimseye söylemediğim için gizliyorum kıyafetle 😂 ilk aydan şiştik
br2023 Mommyy0668 sorma ya bende de oluyor özellikle sabahları uyandığımda öyle😐daha çok yeni bide 🤦🏻♀️
Adensmom8 Mommyy0668 maalesef önerebilecek hiçbirşey yok ödem attırıcı şeyler bebiş için zararlı olabilir
Glshst Arenimoo aynı durum bende de var aynaya bakmak istemiyorum şu içsem nefes alamaz hale geliyorum
Mommyy0668 br2023 benimde çok yeni anlam veremedim o yüzden ilk gebeliğim olduğu için tecrübesizim de anlayamadım
br2023 Mommyy0668 benimde ilk ama araştırıyorum kendimce burdakilere danışıyorum çok zor geçiyor cidden pek bulantm yoktu ama bu hafta daha çok oldu😐
Mommyy0668 br2023 Allah yardımcımız olsun inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin benim düşük tehlikem var sanırım doktor tam olarak bilgilendirmedi ama iğne ve progestan verdi daha önce de düşük yaptım korkuyorum
br2023 Mommyy0668 ben daha doktora gitmedm bile biraz vakit geçsin gidcm kalp atışlarını da duyarım hem🥰 Allah razı olsn umarım siz de sağlıklı bir şekilde sağ salim kucağınıza alrsnz🤗