Mekklc umrumdadegil Eşime diyorum valizimizi arabaya koyalım bir gün o masada doğurcam bari hazırlıklı gidelim 😅 sancım oluyor batıyo nefesimi düzenli olarak alıp veriyorum masada ama 101 den asla vazgeçmiyorum unutuyorum sancıyı 😅
umrumdadegil Alan_Yeliz ay ne güzel sabrın sonunda Rabbim nasip etmiş sana😍😍 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍
Alan_Yeliz umrumdadegil çok şükür aynen canım o yüzden acayip heyecanlıyım hayırlısıyla güzel günlere insallhhhh
LamiyaCetinkaya umrumdadegil benim de 2-3 cm açılmam varmış haftalardır😂 ya evet zor oluyordu ama alışmıştım sanırım, şimdi de yerleri elimle siliyorum bazen. İnşallah en kolay şekilde olur hepimizin doğumu 🙏
Hnd_01 12hafsagunkokkaya96 teşekkür ederim canım yok ikinci doğumum.ilki uzun sürmüştü.16 saat sürmüştü.ama ben ilk kızımda çok hareketsizdim.migdem çok bulandigi için sürekli yatıyordum.bu ikinci doğumumda doğumdan bir gün önce bile cam siliyordum.doktorum da hareketli oldugjm için acilmamin hızlı ilerlediğini söyledi
bdenerigokce umrumdadegil aynennn öyle 🌺 sağlıkla gelsin inşallah 🤲 suni sancı verecekler mi sancın nasıl 🌺
umrumdadegil bdenerigokce inşallah 💜 şuan belli değil işte bu hafta gideceğim ona göre belli olacak artık napacağı doktorun suni ile başlatabilir belki. Şuan sancılar vuruyor arada ama şiddetli değil ilacımı bırakacağım ondan sonra nolur bilemiyorum belki kendi gelir
Alsa9087 Merhaba benimde ilki sezaryen oldu ve şimdi normal doğum istiyorum. İlk bebeğim ters geldiği için sezaryenle alındı. Ssvd yapanlar var mı acaba? Normal doğum istiyorum hemde çok korkuyorum. 😇Allahım herkesi evladına bir avazda doğurup kavuştursun.
xhbgns umrumdadegil 40’ı bekleyemeyeceğimi doktorumla da konuştuk bugün hdldjd ikimiz de aynı fikirdeyiz 37 bitiminde artık gelsin diye uğraşayacağız hdldjdk Bizimki de başta göstermeyecek gibiydi zaten gösterince biz şok biz iptal hfldjsks yüz görümlülüğü istiyo kuzum seninki benimki alamayacağını anlayınca gösterem bari dedi hdldıd
umrumdadegil xhbgns benimki başlatacak mı acaba 37 de merak ediyorum bir yandan da stres yapıyorum 😂biz en iyisi doğurmak istediğimiz gün güzel bir temizliğe girişelim 🤣 hahhshs benimki seninkinden inatçı çıktı 🤣